Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST DANA

Pronađen pas koji je pobjegao iz auta nakon teške prometne nesreće: 'Beauty ide svojoj kući'

Pronađeni pas Beauty
03.03.2024.
u 15:05

Sretnu vijest na svojem Facebook profilu objavio je Zadarski azil, koji je i pokrenuo potragu za psom. "Obitelj je već na putu po nju", otkrili su uz fotku sa Stafordicom.

Nakon šest dana potrage pronađena je Stafordica koja je u ponedjeljak pobjegla iz auta nakon teške prometne nesreće između tunela Sv. Rok i Ledenik. Sretnu vijest na svojem Facebook profilu objavio je Zadarski azil, koji je i pokrenuo potragu za psom.

"Nakon šest dana Beauty je ulovljena! Danas su se naše kolegice Davorka i Ella zaputile na mjesto nesreće gdje Beauty čeka sve ovo vrijeme. Nakon dva sata hvatanja, evo je, spašena i spremna da ide svojoj kući! Obitelj je već na putu po nju", otkrili su uz fotku sa Stafordicom.

Podsjetimo, do teške nesreće došlo je u ponedjeljak, oko 13:15, između tunela Sv. Rok i Ledenik, a u njoj je poginulo dvoje ljudi. U autu su u trenutku nesreće bili dvojica muškaraca, 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore, kao i pas koji je od straha iskočio iz auta i pobjegao. Policija je ranije, kako smo pisali, objavila da vozač i suvozač nisu koristili zaštitni pojas.

U potrazi za psom sudjelovalo je više ljudi i udruga, a veliki napor uložili su i djelatnici Skloništa za životinje Privlaka. "Na poziv općine Jasenice, centra 112 i djelatnika autoputa izašli smo na teren potražiti psa mješanca u tipu bull terijera/stafforda iz teške prometne nesreće na autoputu između odmorišta Marune i tunela Ledenik. Nesreća se dogodila točno nakon table 'Odmorište Marune' iz smjera Zagreba prema Zadru. Radi se o ženki crno bijele boje koja se zove Beauty.

VEZANI ČLANCI:

Nisu točni navodi da se psu nakon nesreće 'gubi svaki trag', to mogu izvijestiti samo oni što na teren nisu ni izašli. Pas se na navedenom području nesreće zadržao puna dva dana, viđen je više puta te se vraća na samo mjesto nesreće. Beauty je doživjela veliki šok te ne prilazi ljudima. Navodno je ozljeđena i šepa. Molimo ne pokušavajte ju samostalno hvatati", pisali su ranije iz Skloništa, no, srećom, sada je pas pronađen.

VIDEO Split pogodilo grmljavinsko nevrijeme s tučom

Komentara 2

BO
BoljiSvijet
22:17 03.03.2024.

Po dojavama istalih sudionika prometa koji su dotični automobil vidjeli prije nesreće proizlazi da su bili nadrogirani s o obzirom da su divljli po cesti..ne znam zašto nisu objavlheni prekiminarni toksikološki nslazi o obdukcije te gdje su dotični ušli u RH i da li je tko kontrolirao njihov status...da su neke službe radile posao kako treba ta dva lika bi danas bili živi..molim bez glupih komentara..ne divlja se usred bijela dana samo tako po cest već je to rezultat ili alkohola ili droge

ŠS
Štap sa glavom
18:37 03.03.2024.

Treba li cucak popraviti dojam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije