Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA NA A1

Pas bio u autu u trenutku tragične nesreće? 'Izletio je iz vozila, vidjeli su ga kako izbezumljeno trči po autocesti'

Staford
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
27.02.2024.
u 10:49

"Pas je Staford. Ne znamo je li ozlijeđen, ali se nadamo da ćemo ga brzo pronaći. Za pomoć smo kontaktirali sve službe i lovačko društvo", kazuju iz zadarskog azila.

Zadarski azil traga za psom pasmine Staford koji je u ponedjeljak oko 13:15 pobjegao iz auta nakon teške prometne nesreće između tunela Sv. Rok i Ledenik u kojoj je poginulo dvoje ljudi. U autu su u trenutku nesreće bili dvojica muškaraca, 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore, te pas koji je od straha iskočio iz auta i pobjegao. 

- Pas je izletio iz auta, a onda su ga ostali putnici vidjeli kako izbezumljeno trči autocestom. Zatim se provukao ispod ograde te je izašao na stranu Obrovačke ceste. Od tada mu se gubi svaki trag. Pas je Staford. Ne znamo je li ozlijeđen, ali se nadamo da ćemo ga brzo pronaći. Za pomoć smo kontaktirali sve službe i lovačko društvo - kazali su za 24sata iz zadarskog azila koji je jučer kontaktirao Centar 112.  

- Voljeli bi da što prije pronađemo psa i da ga vratimo obitelji. Bojimo se da i on nije ozlijeđen jer je to bio jak udarac. Za sad nam se još nitko nije javio, a ako dobijemo bilo kakvu informaciju, spremni smo odmah izaći na teren. Molimo sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o psu koji je nestao, da nam se jave putem Facebooka ili na broj mobitel - dodali su.

Policija je ranije, kako smo pisali, objavila da vozač i suvozač nisu koristili zaštitni pojas. Vozač auta splitskih registracija je, uslijed nepropisnog kretanja vozilom kolničkom trakom iz smjera sjevera u smjeru juga, sišao van kolnika na makadamsku površinu koja se nalazi između dva kolnička traka, nakon čega se nekontrolirano vraća na kolnik i u zanošenju vozilom izlijeće izvan kolnika te udara sa prednjim dijelom u kamene stijene, gdje se odbija te se nastavlja višestruko nekontrolirano rotirati.

VEZANI ČLANCI:

Vozač i suvozač su ispali iz auta te su preminuli na mjestu nesreće. "Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru nastavljaju prikupljati i utvrđivati sve činjenice i okolnosti ovog događaja", priopćila je policija.

VIDEO Prometna nesreća u centru Pule, ozlijeđeno troje ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije