Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST DANA
Povratak na članak

Pronađen pas koji je pobjegao iz auta nakon teške prometne nesreće: 'Beauty ide svojoj kući'

Sretnu vijest na svojem Facebook profilu objavio je Zadarski azil, koji je i pokrenuo potragu za psom. "Obitelj je već na putu po nju", otkrili su uz fotku sa Stafordicom.

Komentari 2

BO
BoljiSvijet
22:17 03.03.2024.

Po dojavama istalih sudionika prometa koji su dotični automobil vidjeli prije nesreće proizlazi da su bili nadrogirani s o obzirom da su divljli po cesti..ne znam zašto nisu objavlheni prekiminarni toksikološki nslazi o obdukcije te gdje su dotični ušli u RH i da li je tko kontrolirao njihov status...da su neke službe radile posao kako treba ta dva lika bi danas bili živi..molim bez glupih komentara..ne divlja se usred bijela dana samo tako po cest već je to rezultat ili alkohola ili droge

VL
ŠS
Štap sa glavom
18:37 03.03.2024.

Treba li cucak popraviti dojam?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.