Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROPISNO PRETJECANJE

Pritvoren mladić koji je skrivio prometnu nesreću s tri poginule osobe

Prometna
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/7
05.09.2016.
u 13:25

Mladić je upravljao osobnim automobilom lijevom prometnom trakom iz smjera Turčina prema Varaždin Bregu i počeo nepropisno pretjecati osobno vozilo u uzbrdici nepreglednog desnog zavoja

Osamnaestogodišnji vozač koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe, zadržan je u pritvoru. Nesreća se dogodila u nedjelju u 20.15 sati na državnoj cesti D-3 u naselju Turčin.

Mladić je upravljao osobnim automobilom lijevom prometnom trakom iz smjera Turčina prema Varaždin Bregu i počeo nepropisno pretjecati osobno vozilo u uzbrdici nepreglednog desnog  zavoja. 

Prednjim djelom vozila udario je prvo u motocikl kojim je iz suprotnog  smjera upravljao 53-godišnji muškarac, prevozeći na stražnjem sjedištu 53-godišnju suputnicu, a potom i u drugi motocikl  slovenskih registarskih oznaka, kojim je, također iz suprotnog smjera, upravljao 44-godišnjak, koji je na stražnjem sjedištu vozio 60-godišnjakinju. 

U  prometnoj nesreći smrtno su stradali vozači motocikla starosti 53 i 44 godine, kao i 53-godišnja suputnica, dok je ozljede zadobilo pet osoba u dobi od 19, 21, 23, 26 i 60 godina. Liječnička pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. 

Vozač  je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Teška nesreća kod Varaždina: 18-godišnjak pretjecao preko pune linije, poginule tri osobe

Komentara 7

GR
grodar
13:40 05.09.2016.

Ubio troje ljudi. Dozivotan zatvor

ZB
zbuniceva
14:04 05.09.2016.

Sve dalje od sada ovisi o tome tko je ubio a ne kako i koga je ubio, sjetimo se slučaja našeg velikog poduzetnika, jahte i jedrilice. Pravosudje je siguran sam sasvim zakonito za nesreću i vlastitu smrt osudilo jedriličare. AkAk je vozač dobrog pedigrea ispali budu krivi motoristi jer se nisu maknuli u trenutku kad se vozaču smračilo.

AN
anonimus00
15:00 05.09.2016.

40 god za svaku osobu iako nazalost to nece vratiti izgubljene zivote.. svjesno je bio u prekrsaju i time ubio tri osobe.kazneni zakon se mora mijenjati pod hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije