Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROPISNO PRETJECANJE
Povratak na članak

Pritvoren mladić koji je skrivio prometnu nesreću s tri poginule osobe

Mladić je upravljao osobnim automobilom lijevom prometnom trakom iz smjera Turčina prema Varaždin Bregu i počeo nepropisno pretjecati osobno vozilo u uzbrdici nepreglednog desnog zavoja

Komentari 7

GR
grodar
13:40 05.09.2016.

Ubio troje ljudi. Dozivotan zatvor

VL
ZB
zbuniceva
14:04 05.09.2016.

Sve dalje od sada ovisi o tome tko je ubio a ne kako i koga je ubio, sjetimo se slučaja našeg velikog poduzetnika, jahte i jedrilice. Pravosudje je siguran sam sasvim zakonito za nesreću i vlastitu smrt osudilo jedriličare. AkAk je vozač dobrog pedigrea ispali budu krivi motoristi jer se nisu maknuli u trenutku kad se vozaču smračilo.

VL
AN
anonimus00
15:00 05.09.2016.

40 god za svaku osobu iako nazalost to nece vratiti izgubljene zivote.. svjesno je bio u prekrsaju i time ubio tri osobe.kazneni zakon se mora mijenjati pod hitno

VL
OB
ObrenM
14:42 05.09.2016.

Ne postoji nikakovo opravdanje za ovaj pocinjeni zlocin.Obzirom da je mladji punoljetnik trebaju biti kaznjeni i cestiti"roditelji"koji su mu omogucili koristenje vozila bez iskustva i nadzora.Prije dva dana kod Zadra devetnaestogodisnjak je presavsi vozilom na suprotnu stranu ubio 57 godina staru gospodju, koja je vozila svojom stranom.Tada je pravda djelomicno zadovoljena, jer ni on nije prezivio.

VL
KR
kresimirn
15:29 05.09.2016.

kaj, nije iz pogodne obitelji?

VL
Avatar maxist
maxist
16:01 05.09.2016.

Pritvoren?.........tata nije stigao intervenirati i ukazati da je iz "društveno prihvatljive obitelji"..??

VL
HA
hazra
20:42 05.09.2016.

Svakako je za svaku osudu cin ovog mladica, koliko god ga osudili nista vise ne moze promjeniti to sto se dogodilo. Ljudi samo se stavite u kozu njegovih roditelja, koliko ce noci probdjeti izjedajuci sami sebe, a sto mislite toto dijete Koje je pokusavalo biti netko, a u sekundi je unistio tri Zivota, a takoder i svoj. Svi smo vozaci , a nasa djeca takoder.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.