Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vrbovskom

Prevozio sedmoro stranaca pa probio rampu na naplatnoj postaji: Zaustavio se i pobjegao iz vozila

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
20.11.2023.
u 20:32

Primorsko-goranski policajci također su u nedjelju ujutro na autocesti na području Vrbovskog zaustavili automobil francuskih oznaka u kojem su dva Mongolca prevozila tri strana državljana

Vozač koji je u teretnom vozilu mađarskih oznaka prevozio sedmero stranaca probio je u nedjelju na autocesti kod Vrbovskog naplatnu postaju i pobjegao policiji pred kojoj se odbio zaustaviti. Primorsko-goranska policija izvijestila je u ponedjeljak da su policajci pokušali zaustaviti vozilo zvučnim i svjetlosnim signalima. No, vozač je nastavio s vožnjom, probio rampu na naplatnoj postaji u Vrbovskom, te se ubrzo zaustavio i pobjegao iz vozila.

Mediji su objavili podatak po kojem je iz odbjeglog vozila ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali policija to ne potvrđuje.  Primorsko-goranski policajci također su u nedjelju ujutro na autocesti na području Vrbovskog zaustavili automobil francuskih oznaka u kojem su dva Mongolca prevozila tri strana državljana. Istog dana je na širem delničkom području zaustavljen i automobil mađarskih oznaka s državljaninom Moldavije kao vozačem dok su putnici u automobilu bila dvojica moldavskih državljana. Uhićena četvorica državljana Moldavije i dvojica mongolskih državljana su kazneno prijavljeni te su predani pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije