Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Prevario Slovenku za 720.000 kuna, uzeo bakar koji nije platio

Bakar/Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
25.03.2021.
u 19:36

Okrivljenog 43-godišnjaka tereti se da je u kolovozu i rujnu 2014. godine u Ptuju slagao 56-godišnjoj slovenskoj državljanki da će od nje preuzeti otpadni bakar samljeven u granulat i prodati ga u Njemačkoj za cijenu višu od one u Sloveniji

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 43-godišnjeg hrvatskog državljanina sa prebivalištem u Varaždinu zbog prijevare.

Okrivljenog 43-godišnjaka tereti se da je u kolovozu i rujnu 2014. godine u Ptuju slagao 56-godišnjoj slovenskoj državljanki da će od nje preuzeti otpadni bakar samljeven u granulat i prodati ga u Njemačkoj za cijenu višu od one u Sloveniji.

- Osnovano se sumnja da joj je predočio da će joj novce predati iako joj ga uopće nije namjeravao dati. Oštećenica mu je povjerovala i predala 15.000 kilograma otpadnog bakra koje je odvezao i potpisao potvrdu da će za preuzeti granulat isplatiti 95.000 eura, ali nakon toga nije joj ništa platio, čime ju je oštetio za više od 720.000 kuna - kažu u DORH-u.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
22:40 25.03.2021.

Sigurno neki kradezovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije