Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV BOLI

Lagala mu da će zajedno živjeti pa mu uzela 27.000 kuna

Uplakan muškarac
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/2
25.03.2021.
u 09:53

Sumnjiči ju se da je 26. siječnja prvo od njega zatražila 2000 kuna, kazavši mu da toliko duguje za stanarinu.  A potom ga je  zatražila još 10.000 kuna.

Ljubav boli, kaže stara poslovica, što je na svojoj koži osjetio jedan muškarac  kojeg je 55-godišnjakinja prevarila lažno mu obećavajući zajednički život, pri čemu mu je uzela 27.000 kuna.

Zbog toga ju je zagrebačka policija sada prijavila za prevaru. A priča je počela kada mu je 55-godišnjakinja lažno obećala da će živjeti zajedno, pri čemu mu je i lagala o svom financijskom stanju. Sumnjiči ju se da je 26. siječnja prvo od njega zatražila 2000 kuna, kazavši mu da toliko duguje za stanarinu.  A potom ga je  zatražila još 10.000 kuna.

Ovaj put mu je lažno prikazala da svoju  pokojnu majku preveze iz rijek u Garešnicu. Nakon toga ga je tražila još 15.000 kuna, lažući mu da joj taj novac treba da podmiri majčine  dugove.  No u nekom trenutku je  ipak pomislio da mu 55-godišnjakinja laže, pa je ona na koncu završila  s kaznenom prijavom za prevaru. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:58 25.03.2021.

Ti si sretan čovjek. Zamisli da je stvarno živjela sa tobom koliko bi ti uzela. Vjerovatno sve.

WA
wannabenovinari
11:52 25.03.2021.

Barem ju može tužiti. Ima onih koji žive nekoliko godina s takvim lažljivicama i potroše neusporedivo više novaca na dugove, uređenje stana i sl. a na kraju ju ne mogu ni tužiti jer se laži u vezi ne računaju kao lopovluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije