Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Rijeci

Preteške ozljede: Preminula žena na koju je naletio taksi

Nesreća u Rijeci
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
30.01.2019.
u 11:09

Njena mlađa sestra je stabilno, no još se nalazi u bolnici

Preminula je jedna od pješakinja stradalih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Liburnijskoj ulici na Kantridi, u nedjelju.

Kako Novi list doznaje radi se o 51-godišnjoj E. B., koja je zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Nesretna žena je na licu mjesta reanimirana i hitno prevezena u bolnicu gdje je operirana, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške.

Njena dvije godine mlađa sestra J. B. je stabilno, no još se nalazi u bolnici.

Do teške nesreće došlo kada je vozač taksija usred neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te oborio dvije pješakinje. Radi se o 25-godišnjem vozaču, koji je u kobnom trenutku prevozio u bolnicu jednog bolesnika.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Armagedon
12:10 30.01.2019.

Jadni oboje.... nje više nema, a vozač treba živjeti s tim na duši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije