Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u Rijeci

Taksijem 'pokosio' dvije žene: 'Rekao je da je zaspao, po cesti je bilo krvi...'

Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/12
27.01.2019.
u 13:35

Navodno su prvu pomoć unesrećenim ženama pružili susjedi, među kojima se našla liječnica te je puno pomogla do dolaska Hitne pomoći.

U nedjelju oko 12.20 sati  u teškoj prometnoj nesreći u Rijeci ozlijeđene su dvije žene. Vozač Taxi Cammea kretao se iz smjera Opatije prema centru grada te je u Liburnijskoj ulici na Kantridi, kod kućnog broja 18, izgubio kontrolu nad autom i na nogostupu udario dvije žene. Potom je udario u zid kuće, javlja Novi list.

Ozlijeđene žene su hitno prevezene u bolnicu, ali težina ozljeda još nije poznata. 

Navodno su prvu pomoć unesrećenim ženama pružili susjedi, među kojima se našla liječnica te je puno pomogla do dolaska Hitne pomoći. 

Policija obavlja očevid kako bi utvrdila uzroke ove, još jedne teške prometne nesreće, na gotovo identičnom mjestu gdje je prije tri dana poginuo pješak.

- Nalazili smo se u kuhinji kad smo čuli povike 'Stani, stani!', a potom jak udarac i groznu škripu. Izašavši na balkon ugledali smo zdrobljeni automobil, a kad smo dotrčali na cestu, nekoliko metara ispred automobila ležale su dvije žene. Srećom, u tom trenutku tuda je prolazila jedna liječnica koja je do dolaska Hitne odmah prionula reanimirati jednu od žena koja nije bila pri svijesti, a u pomoć su priskočili i susjedi.

Druga je nekontrolirano plakala i zapomagala. Po cesti je bilo krvi, a na zidiću je sjedilo dvoje putnika iz taxija. Vozač je bio vidno šokiran i govorio je policiji kako je zaspao za volanom. Kasnije smo saznali da je jedan od putnika bio taj koji je vozaču vikao da stane neposredno prije udarca u zid - rekli su za 24 sata supružnici koji žive na zavoju gdje se dogodila nesreća.

Komentara 20

MA
Marcos
14:14 27.01.2019.

ne postuju vozace i nedaju im ni dana slobodnog a o odmorima nakon 9 sati voznje da i ne pricam..tu firmu treba zatvoriti..

MA
Matrix5
18:32 27.01.2019.

Vozači Camera su preopterećeni satnicom vožnje,postali su opasni na ulicama Jednom sam se s njima vozila 100 km i nikad vise

Avatar taqa
taqa
19:38 27.01.2019.

Javio sam se u Cammeo prije mjesec dana.Nude plaća od 7000 kn naviše. Radno vrijeme od 17 h do 05 h ujutro od ponedjeljka do petka. Znači 12 sati vožnje od zalaska pa do izlaska sunca. Ono kao vikend slobodan.n. Mjesečno, minimalno od 250 do 300 sati za volanom. Inspektori, gdje ste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije