Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žaljenje

Cammeo uputio javnu ispriku zbog nesreće u Rijeci: 'Vozač je odmoran započeo svoju smjenu'

taxi cammeo
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
28.01.2019.
u 16:22

Uprava i djelatnici Cammea iskreno suosjećaju s ozlijeđenima te članovima njihovih obitelji

Cammeo je uputio javnu ispriku zbog nesreće koja se dogodila jučer u Rijeci. Uprava i djelatnici Cammea iskreno suosjećaju s ozlijeđenima te članovima njihovih obitelji. Cammeo, kao vodeći regionalni taksi prijevoznik koji svake godine preveze više od 10 milijuna putnika i pređe preko 45 milijuna kilometara, svjestan je odgovornosti za svaku vožnju i svakog putnika kojeg preuzima. Isto tako, ističu kako moraju reagirati jer su se u dijelu medija pojavile informacije koje nisu točne.

Riječ je o navodima da je vozač nakon noćne smjene nastavio voziti jutarnju što, kako naglašavaju, nije točno. Dan prije nesreće odradio je dnevnu smjenu te je odmoran započeo svoju dnevnu smjenu u nedjelju. Dapače, isti kolega od kada je krajem prosinca počeo raditi za Cammeo nije odradio ni jednu noćnu smjenu. Ističu kako njihovi zaposlenici sve svoje smjene odrađuju u zakonom propisanim intervalima s uključenim vremenom za odmor, a sve u cilju kako zadovoljstva sadašnjih zaposlenika, tako i privlačenja novih kolega.

Također, osnovna sredstva za rad, točnije automobili u prosjeku nisu stariji od dvije godine. Osim toga, naglašavaju kako kontinuirano ulažu u edukaciju i osvješćivanje djelatnika o njihovoj, ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.

>>Pogledajte video: Prometna nesreća

Ključne riječi

Komentara 8

TH
thu
17:08 28.01.2019.

Daj ne lažite, pa ljudi vam po parkinzima spavaju u autima od isprcljenosti, rade od jutra do mraka...robovi!!! Ove treba bojkotirati!

PA
PainKiller
17:17 28.01.2019.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA vozač Camea odmoran započeo smjenu, veći paradoks nisam nikada čuo.

Avatar taqa
taqa
17:33 28.01.2019.

Došao je odmora n 12 sati prije nesreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije