Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prepustite se plovidbi gastronomskim oceanom uz restoran Santa Maria iz Varaždina

Restoran Santa Maria iz Varaždina
Foto: Promo
1/23
03.07.2018.
u 14:34

Dođite i uživajte u restoranu Santa Maria, na čijoj palubi će vas dočekati ljubazna posada, pizza-majstori višestruki prvaci Hrvatske, vrhunski kuhari, ugodan ambijent...

U jednom od najljepših gradova Hrvatske, Varaždinu, osim kulturnih i povijesnih znamenitosti nalazi se i maštovita gastronomska lokacija. Na samom izlasku iz grada (u smjeru Maribora), uz internacionalnu Dravsku biciklističku stazu, smjestio se osebujan restoran Santa Maria.

Santa Maria je restoran koji svojim uređenjem odmah da naslutiti kakva jela će vas tamo dočekati. Rustikalni prostor uređen s maštovitim, šarenim detaljima, stari, reciklirani te restaurirani namještaj obojan u jarke boje, nađeni stari predmeti s pričom i prošlošću doprinose karakterističnoj atmosferi prostora.

Foto: Promo

Svojim ugodnim i zaista posebnim ambijentom, šarenom ponudom jela raznovrsnih svjetskih kuhinja (Meksiko, Indija, Italija, BiH…) koja se redovito nadopunjava, predanošću poslu i željom da ugode svojim gostima, restoran Santa Maria stekao je izvrstan rejting i prepoznatljivost u moru gastronomske konkurencije.

Od samog osnivanja 01.08.2003., a nakon višegodišnjeg skupljanja iskustava i promišljanja o budućnosti, vođeni željom da se restoran smjesti u vlastiti prostor i na taj način još dodatno poboljša kvaliteta rada i zadovoljstvo gostiju, početkom travnja 2015., poslije više mjeseci napornog i iscrpnog rada, dovršena je i otvorena nova stara Santa Maria. Uređena na jedinstven način, onako kako se to od nje i očekuje, Santa Maria izniman je pothvat u svakom pogledu. Zahvaljujući hrabrosti i odlučnosti osnivača, san je pretvoren u remek djelo toliko stvarno da će vam oduzeti dah.

Foto: Promo

Dođite i uživajte u restoranu Santa Maria, na čijoj palubi će vas dočekati ljubazna posada, pizza-majstori višestruki prvaci Hrvatske, vrhunski kuhari, ugodan ambijent, a za potpuni gastro doživljaj, u ponudi će se pronaći za svakoga ponešto, od odličnih pizza, tjestenina, jela s roštilja, riba, do raznih ostalih delicija iz kuhinja Meksika, Indije, Italije… Za bezbrižan boravak namlađih gostiju tu se nalazi i dječje igralište, a po samom restoranu lako ćete pronaći kutke za djecu sa slikovnicama, bojankama, igračkama i sl. Nemojte propusiti priliku za napraviti pokoji selfi u njihovoj otkačenoj selfi fotelji te podijeliti na društvenim mrežama.. Sam restoran možete pronaći na www.facebook.com/SantaMariaVz te na www.instagram.com/restoransantamaria , a tu je web stranica restorana www.santamaria.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije