Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Kutinskoj Slatini

Preminula 84-godišnjakinja ozlijeđena u prometnoj nesreći

hitna pomoć
Anto Magzan/Pixsell
25.08.2017.
u 12:54

Protiv 64-godišnjeg vozača renault megana, kojem je očitana koncentracija alkohola od 0,03 promila, podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Iz sisačke Opće bolnice je priopćeno kako je u četvrtak, 24. kolovoza, preminula 84-godišnjakinja, koja je bila teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u nedjelju, 20. kolovoza dogodila u Kutinskoj Slatini.

Tada je 64-godišnjak vozio renault kutinske registracije u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Dolaskom na raskrižje nije se zaustavio na vidno postavljeni prometni znak STOP već je nastavio kretanje.

U istom je trenutku, zadržavajući smjer kretanja, u raskrižje osobnim automobilom citroen C3 kutinske registracije naišla 57-godišnjakinja, koja je, u namjeri da izbjegne sudar, naglo skrenula i sletjela u susjedno dvorište, gdje je udarila i odbacila 84-godišnju ženu, a vozilo je udarilo u kuću.

Protiv 64-godišnjeg vozača renault megana, kojem je očitana koncentracija alkohola od 0,03 promila, podnesena je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentara 2

OB
ObrenM
16:16 25.08.2017.

Ocitana je koncentracija alkohola 0,03%.Veca je mogucnost greske kod uredjaja od njegovog "pijanstva".

Avatar maxist
maxist
12:13 26.08.2017.

pojel pol rum kuglice i "izmjereno" !......vjerovali ili ne !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije