Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Zagrebu

Pijan se zabio u tramvaj pa vozača ZET-a napao škarama

tramvaj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
22.08.2017.
u 20:29

Nasreću, nitko nije ozlijeđen već je nastala samo materijalna šteta

Vidno alkoholiziran muškarac danas oko 18 sati izazvao je prometnu nesreću na križanju Maksimirske i Mašićeve ulice u Zagrebu.

Automobilom se zabio u tramvaj, nakon čega se sukobio s vozačem ZET-a. Kad je izašao iz auta, navodno ga je napao škarama. Na mjesto sudara ubrzo su stigli i policajci koji su priveli muškarca. Završio je u postaji na triježnjenju, a kakvu će prijavu "zaraditi", istražitelji će odlučiti kada budu mogli normalno razgovarati s njim i utvrditi sve okolnosti događaja.

Nasreću, nitko nije ozlijeđen već je nastala samo materijalna šteta.

Tramvajski promet zbog toga je bio obustavljen od 18.15 do 18.45 sati.

Komentara 16

Avatar cluesblues
cluesblues
20:40 22.08.2017.

i onda ce ga pustit uz nakavu manju prekrsajnu prijavu, i tako sve dok pijan nekog ne ubije - takve treba zatvorit na barem 5 godina, i to prije nego nekog ubiju...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:34 22.08.2017.

opet Vaso?

SU
supertonkica
07:21 23.08.2017.

Vozač auta možda i nije bosanc ali je tramvajđija sto posto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije