Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNE RUKE POSLA

Pijan prijetio, mahao nožem, ubo 30-godišnjaka, napao policajca...

cuger,pijanac,propalica,klošar
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
20.07.2017.
u 14:19

U stanu mu pronašli indijsku konoplju i eksplozivne naprave

Pune ruke posla imala je policija s pijanim 39-godišnjakom koji je 19. srpnja rano ujutro na parkiralištu nožem nasrnuo na 30-godišnjaka.

Ubo ga je u trbuh te ga je lakše ozlijedio, nakon čega je pobjegao. No policija ga je ubrzo pronašla, a prilikom uhićenja 39-godišnjak je napao i jednog od policajaca teško ga ozlijedivši.

Prije no što je nožem nasrnuo na 30-godišnjaka, 39-godišnjak je prijetio trećoj osobi, koju je 30-godišnjak pokušao obraniti pri čemu je nastradao.

Pretragom kuće 39-godišnjaka, policija je našla četiri stabljike indijske konoplje visine 100 do 135 cm i dvije eksplozivne naprave.

Na koncu je prijavljen za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede, napada na policajca, nedozvoljeno držanje oružja te zbog droge. Slijedi mu i dovođenje pred suca istrage radi određivanja istražnog zatvora. 

 

Komentara 7

PP
pero.pericds
14:41 20.07.2017.

Halo, u kojoj državi, na kojoj planeti? Jebem te novinarstvo i mi se čudimo u kavkvom nam je stanju država pored ovakvih novinara.

DU
Deleted user
14:37 20.07.2017.

E moja "novinarko",a gdje se to dogodilo? Hr,ili negdje drugdje,u Americi nije sigurno jer bi ležao s metkom u tikvi,a mi bumo u zatvoru hranili pijano govno i imal bu zdravstvenu skrb i još se buju razne udruge brinule kakvava su mu prava v reštu.

HO
homofob
02:45 24.07.2017.

Vijest u redu ali s krivim zavrsetkom! U stanu p o k o j n o g napadaca na policajca pronadene dvije eksplozivne naprave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije