Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULO DIJETE

Policija otkrila tko je krivac za stravičnu prometnu nesreću u Klaićevoj

Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
16.07.2017.
u 12:36

Nesreća se dogodila iza 13 sati.

Zagrebačka policija objavila je detalje stravične prometne nesreće u kojoj je preminulo dijete. Prometna nesreća dogodila se u subotu iza 13 sati na križanju Klaićeve i Kačićeve ulice u Zagrebu.

Policija je utvrdila kako je vozač Renault Meganea prošao kroz crveno svjetlo i naletio na automobil u kojem se nalazilo nesretno dijete. 

Zagreb: Sudar dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve
1/6

- Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo. Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete-putnik iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete-putnik iz istog vozila lakše ozlijeđeno - stoji u priopćenju policije.

 

Komentara 25

ZA
zaokica
13:05 16.07.2017.

jadni dijed mozes misliti kako mu je..ako sam dobro skuzila vozio je unuke

MA
Machak
13:12 16.07.2017.

Gdje su sad oni koji bi da se svima preko 65-te oduzmu vozačke jer da su opasnost na cesti....

MA
madmaxxx
13:18 16.07.2017.

U gradu je postalo normalno proci kroz crveno...vidim to svaki dan. A djeca skacu po zadnjim sjedalima kao da su na trampolinu , mame tipaju po mobitelima drugi telefoniraju.najvjerovatnije neka djeca nikad nisu ni imala sjedalice ....imas za kavu , , pivu i mobitel a nemozes odvojiti 700kn za postenu sjedalicu a kad se dogodi sranje onda su svi drugi krivi. .RIP MALENI ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije