Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Auto srušio djecu na biciklima, poginuo dječak (12), djevojčica ozlijeđena (8)

Slivno, poginuo dječak
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
23.08.2017.
u 07:21

Dječak je poginuo na mjestu nesreće, a djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačena u splitsku bolnicu i život joj nije u opasnosti

U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Slivnu kod Imotskog poginuo je 12-godišnji dječak koji je vozio bicikl, dok je osmogodišnja djevojčica ozlijeđena i prebačena u KBC Split, doznaje se u policiji.

Nesreća se dogodila u 20.20 sati kada je vozač svojim vozilom srušio djecu na biciklu. Dječak je poginuo na mjestu nesreće, a djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačena u splitsku bolnicu i život joj nije u opasnosti.

Zamjenik Općinske državne odvjetnice zajedno je s policijom na mjestu događaja obavio očevid, a o okolnostima nesreće trebalo bi se u utorak tijekom dana nešto više znati.

Komentara 34

NI
nisiUpravu
01:20 23.08.2017.

Tragedija sto se dogodila jednom mistu od 250 ljudi od koje se sasvim sigurno nece tako lako oporaviti. Roditeljima ce biti najteze, ali sasvim sigurno i ostalim Slivanjcima jer se svi vecinom poznajemo. Inace sam ja iz Slivna. Roditelje poginulog djeteta nisam bas poznavao jer su zivjeli vecinom u Splitu, ali moji starci ih znaju. Oni su doduse se bili vracali u selo kad je ocevid bio pa su morali ostaviti auto jer nisu mogli proc, pa je susid dosa po njih. A malom zelim pokoj vjecni i neka mu je laka Slivanjska gruda di ce biti pokopan.

DU
Deleted user
07:56 23.08.2017.

Jel to nekakav srpski kraj kad novine pišu ,,oborio je,, u mjesto hrvatskog ,,srušiti,,, naletjeti na, pregaziti, udarit ...

MI
miki45
07:54 23.08.2017.

roditelji su krivi uzmite im mobilne slusalice a tako i vozacu kojeg uhvatite da telefonira uzeti dozvolu na mjesec dana prvi puta --pa nema policije na cesti u bjelovaru kod placa prelaze kao da auta nema i da nije cesta nego ograda biciklima voze preko pjesackih iiii udaris autom u ta smeca jos si kriv jer najlakse na vozace sve strpati kakova glupost zakona---- kada pjesak die prema cesti stani ----jeli vi lakse kao pjesak stanete ili vozac koji vas mozda nije ni vidijo ili nemoze stati jer ste trcali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije