Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevarant

Predstavio se kao djelatnik Elektre i opljačkao dvoje staraca

policija
VL FOTO
04.04.2012.
u 21:49

Nepoznati je muškarac od staraca \"izvukao\" nekoliko tisuća kuna, a rekao mi je da je došao naplatiti struju do kraja godine

Nekoliko tisuća kuna \"zaradio\" je nepoznati muškarac koji je u ponedjeljak prevario dvoje staraca na širem području Zadra. Muškarac je prvo u Bibinjama došao u kuću 85-godišnje žene i predstavio se kao djelatnik Elektre te joj uzeo nekoliko tisuća kuna za račune, izvijestila je PU zadarska.

Nakon toga je otišao u Novigrad i ondje se 78-godišnjaku također predstavio kao inkasator te od njega tražio da plati potrošnju električne energije do kraja godine. Starac mu je dao nekoliko tisuća kuna nakon čega je prevarant otišao bez da mu je ostavio račun. Policija traga za njim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije