Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila glasom

Predsjednica zapjevala svoju omiljenu duhovnu pjesmu, poslušajte kako zvuči

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
04.07.2019.
u 07:47

Mene nije strah niti sram bilo kakvog posla, sve sam radila, bila sam i dadilja, u Americi sam čistila i kuće kako bih zaradila, otkrila je Kolinda Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je na Hrvatskom katoličkom radiju. Govorila je o brojnim temama i aktualnim pitanjima.

Osvrnula se i na promjenu predsjedničkih ovlasti, za što se zalaže Miroslav Škoro koji je krenuo u utrku za Pantovčak.

– Iskreno da vam kažem, i ja bih ponekad rado htjela imati veće ovlasti, ali Hrvatska treba biti parlamentarna demokracija, doista parlamentarna. Ja mislim da treba ići k jačanju ovlasti Sabora i jačanju svijesti i uloge svakog saborskog zastupnika, a ne jačanju vlasti pojedinca – rekla je predsjednica.

– Mene nije strah niti sram bilo kakvog posla, sve sam radila, bila sam i dadilja, u Americi sam čistila i kuće kako bih zaradila, predavala sam engleski jezik, penjala sam se kroz sustav, neki su se tome ismijavali... – dodala je.

Na pitanje kada za nju počinje život odgovorila je:

Začećem. Za mene kao majku ljudski život počinje začećem. To mogu posvjedočiti – taj osjećaj kada vidite ultrazvuk, kada čujete otkucaje srca, to se ne može opisati – rekla je.

Na kraju snimke objavljene na YouTubeu zapjevala je svoju omiljenu duhovnu pjesmu, Krist na žalu.

Ključne riječi

Komentara 57

GO
gorjanska
09:34 04.07.2019.

Sta kaze o Kuscevicu?Sta kaze o Zalac?Sta kaze o Maricu?Sta kaze o Mamicu? Sta kaze o iseljavanju (recimo kcerkice u USA) to mene zanima....a revanje niti najnanje...to znam I sam poslije tri gemista.

SA
sargu123
08:18 04.07.2019.

Kome se sad uvlači? Prozirno i jadno!

SH
Stevo.Hasanbegovic
09:17 04.07.2019.

Što kaže o Lovri? Ruka ju boli od lupanja šakom u stol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije