Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor s Pantovčaka:

'Kolinda Grabar-Kitarović sigurno će se ponovno kandidirati za predsjednicu'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
02.07.2019.
u 23:08

Službena objava iz Ureda predsjednice nije još uslijedila jer se, kako prenosi izvor, želi fokusirati na svoje državničke poslove, javlja HRT

Kolinda Grabar-Kitarović sigurno će se ponovno kandidirati za predsjednicu RH, potvrdio je to izvor s Pantovčaka za HRT, objavljeno je u trećem Dnevniku.

Službena objava iz Ureda predsjednice nije još uslijedila jer se, kako prenosi izvor, želi fokusirati na svoje državničke poslove.

Svoju kandidaturu objavili su bivši premijer Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Ivan Pernar, a danas je to ponovno potvrdio i Mislav Kolakušić koji trenutno sjedi u Europskom parlamentu.

Komentara 24

ME
Mesko
06:32 03.07.2019.

Milanović nikad neće biti predsjednik kao ni Bandić. Škoro pobjeđuje .

DU
Deleted user
06:29 03.07.2019.

Ni u kom slučaju za ovu ženu ne ću glasati, ako Škoro ne prođe u drugi krug, što je moguće uz APIS-e i Kuščeviće, manja zla više ne biram.

BA
barbaizamerike
01:37 03.07.2019.

anketa ona ili Skoro ce pobjedit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije