Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Predsjednica nakon posjeta Vukovaru odmorila u McDonaldsu

Kolinda u McDonaldsu
Foto: Čitatelj 24sata
26.06.2019.
u 20:44

Nakon svečane promocije časnika i dočasnika u Vukovaru predsjednica je uzela predah u restoranu brze hrane

Nakon posjeta Vukovaru u kojem je govorila na svečanoj promociji časnika i dočasnika predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odlučila je uzeti predah i pojesti u poznatom restoranu brze hrane, prenosi 24sata.

Novinari su je u Vukovaru pitali o novim događanjima na političkoj sceni.

Na pitanje o tome je li predsjednička kandidatura Miroslava Škore udar na nju ili moguća osveta njezina bivšeg savjetnika Mate Radeljića, predsjednica ipak nije željela odgovoriti. 

Kazala je i kako posla u Hrvatskoj, za one koji žele i hoće raditi, uvijek ima, kao i da je zbog školovanja i posla do sada mnogo vremena provodila izvan Hrvatske te da se upravo i stoga u budućnosti dalje vidi u Hrvatskoj, Ako ne bude osvojila drugi predsjednički mandat, iz bilo kojeg razloga, Grabar Kitarović nije precizirala što će raditi rekavši kako je to hipotetsko pitanje i da je na njega teško odgovoriti. – Voljela bih da se usredotočimo na to kako ljudi žive, kako da otvorimo radna mjesta, kako da vratimo mlade koji su otišli i slično – rekla je Grabar-Kitarović.

Ključne riječi

Komentara 63

JU
jurica
21:10 26.06.2019.

A slavonski kulen i hrv. proizvodi nista.

VO
vorda400
23:09 26.06.2019.

Koja je ovo tuga imaš bar 18000 kn plaću i jedeš to smeće ko da u cijeloj Slavoniji nema jedan normalan restoran da sjedne na normalnu hranu ili se priprema za traženje posla po svijetu kako je izjavila nedavno paa se privikava na fast food

HH
Hrvoje Hrk !!
23:26 26.06.2019.

Od cega vi lešinari radite dramu , halo i ona je živa osoba i ima potrebu za jelom , nije da ju branim jer mi je inace mrska ali ovo stvarno nema smisla , e i ona isto obavlja veliku nuždu i kad prdne to ne miriši po tratinčicama !! E glupi novinari na kaj ste vi spali ...i znam da cete me opet zblokirat na par dana ali nemogu si pomoć jer vi ste zbilja šljam ovog društva i obični lešinari željni nekakvog naslova i glavno da se tipka !! ...i pliz zblokajte me majmunčići jedni :) 🙂😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije