Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati lokal

Požar u šibenskom kafiću: Bura je nosila vatru, mislili smo da će sve izgorjeti

požar u Šibeniku
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/16
11.02.2018.
u 11:38

Do požara je došlo noćas oko 3 sata, a vatra je ugašena u 4.34 sati te ju je gasilo deset vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik

U poznatom šibenskom kafiću Skipper noćas je izbio požar, a vatra je buknula ispred lokala pa je izgorjela fasada zgrade u kojoj se kafić nalazi, no oštećeni su i prozori obližnjih stanova.

Do požara je došlo noćas oko 3 sata, a vatra je ugašena u 4.34 sati te ju je gasilo deset vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, piše Šibenik.in.

Buknuo je inventar ispred kafića, odnosno stolovi i stolice pa stanari sumnjaju da je požar podmetnut.

– Noćas je to oko 3 planulo, jako smo se prepali kad smo osjetili dim. Možete misliti kako je pogledati kroz prozor i vidjeti ogromnu vatru, još je i bura puhala, to je nosilo ko vrag. Stvarno smo mislili da će sve izgorjeti. Čekali smo vani dok su vatrogasci gasili, to je trajalo više od sat vremena, jako smo se prepali, hvala bogu što nitko nije stradao i što nije izgorjela cijela zgrada – ispričao je jedan stanar. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
12:58 11.02.2018.

Otkazala elektronika-konstatacija sutkinje Supe.

MO
morska
15:32 11.02.2018.

Fasada? Stara kamena kuca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije