Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irpin

Potvrđeno je: u bijegu za spas ubijena majka i dvoje djece

Rat u Ukrajini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.03.2022.
u 19:33

Obitelj je sa sobom nosila kofer, nekoliko ruksaka, a poveli su i psa sa sobom. Ubijeni su u minobacačkom napadu.

U današnjem ruskom napadu na civile koji su pokušavali pobjeći iz Irpina, grada udaljenog oko 20 kilometara od Kijeva, ubijeni su majka i dvoje djece, a otac je ranjen, piše BBC.

Uznemirujuće fotografije troje civila koji su ubijeni kad su pokušavali pobjeći snimio je fotograf New York Timesa. Fotografija prikazuje četveročlanu obitelj - majka i dvoje djece leže mrtvi na pločniku, a ukrajinski vojnici pokušavaju spasiti život ranjenom ocu. 

Obitelj je sa sobom nosila kofer, nekoliko ruksaka, a poveli su i psa sa sobom. Ubijeni su u minobacačkom napadu.

Ruske snage danas su ispaljivale minobacačke granate na most preko kojeg su civili, među kojima su bila i djeca, pokušavali pobjeći. Ukrajina je optužila ruske snage da namjerno gađaju evakuacijske rute iz Irpina.

VIDEO Rok od dva dana: Putin naredio da mu sastave popis zemalja koje su nametnule sankcije Rusiji

Komentara 14

AN
ante555
20:56 06.03.2022.

Ovima koji lupaju minuse na komentare za ovaj zlocin zelim da ih isto snađe, cim prije

MI
mijica123
19:46 06.03.2022.

Na obitelj sa djecom i psom sa minobacačem!!! Prokleta ruska gamad, grabežljivi divljaci. Malo vam je vase države pa trebate i tuđe prisvajati.

PR
prahrvat
20:02 06.03.2022.

Zlotvori! Nećete imati sreće u tome što gradite na čistom zlu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije