Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO SUPRUGU I DJECU PA PRESUDIO SEBI

Detalji strave u Tuzli: U stanu pronašli sjekiru, najmlađe dijete imalo je samo dvije godine

Tuzla: U stanu muškarca koji je počinio samoubojstvo pronađena mrtva žena i dvoje djece
Foto: PIXSELL
1/6
21.05.2024.
u 09:18

Moramo pričekati biološko vještačenje, DNK analizu i nalaz i mišljenje patologa, kako bismo sa sigurnošću mogli reći na koji način su izvršena ova kaznena djela i koje sredstvo je korišteno - kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Velika tragedija potresla je Tuzlu gdje je muškarac ubio suprugu i dvoje maloljetne djece. On je potom počinio samoubojstvo skokom s 14. kata zgrade u naselju Stupine. Policija je nakon toga ušla u stan gdje je muškarac živio i tada su otkrili što je napravio.

Kako piše Klix.ba, u stanu je pronađena sjekira kojom je najvjerojatnije izvršeno ubojstvo žene i djece. Žena je bila stara 34 godine, a djeca dvije i devet godina.

VEZANI ČLANCI

- Moramo pričekati biološko vještačenje, DNK analizu i nalaz i mišljenje patologa, kako bismo sa sigurnošću mogli reći na koji način su izvršena ova kaznena djela i koje sredstvo je korišteno - kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Tužiteljstvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubojstvo no lokalni su mediji prenijeli kako je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar. U trenutku smrti bio je zaposlenik Kliničkog centra u Tuzli, a nedavno se vratio u BiH s privremenog rada u Njemačkoj. U nedjelju navečer ubio se skočivši sa 14. kata nebodera nakon što je, kako se pretpostavlja, usmrtio suprugu i djecu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije