Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siščani pomažu nesretnoj obitelji

Potresno pismo kćeri ubijene žene u Sisku: 'Bila si moj heroj i uvijek ćeš to biti. Počivala u miru, majčice moja'

Kći poginule žene u Sisku
Foto: FACEBOOK
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.07.2023.
u 13:18

Cijeli Sisak tuguje. Pokrenuta je i inicijativa za pomoć ocu i djeci čiju je majku i ženu u subotu ubio Neđad Fetić. Zapalio im je i kuću i automobil. Objavljen je i broj računa za uplatu

Neđadu Fetiću (58) zvanom Bracan, koji je u subotu navečer u Capraškim Poljanama u Kanaku u sumanutom pohodu ubio 45-godišnju ženu, a četiri osobe teško ozlijedio, određen je istražni zatvor. U pohodu koji je započeo oko 20 sati Bracan je izazvao požar na tri kuće i dva automobila, potpuno su izgorjele dvije kuće i automobil. Obitelj i prijatelji tuguju za poginulom 45-godišnjakinjom, a njezina kći objavila je potresno pismo. Siščani skupljaju pomoć za obitelj.

Video: Privođenje ubojice iz Siska

"Majko moja, bila si najdivnija osoba na ovom svijetu. Bila si moj heroj i uvijek ćeš to biti. Pamtit ćemo te po tvojim ludostima, smijehu i po svemu što si napravila za sestru, brata i mene. Srce me boli kad znam da te više nema, ali znam da si sada na boljem i ljepšem mjestu i znam da ćeš uvijek pazit na nas i voditi nas na pravi put kroz život. Nema riječi kojima bih opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene. Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život. Počivala u miru, majčice moja", objavila je shrvana Erika, kći žene koju je u svom sumanutom pohodu u Sisku ubio Neđad Fetić.

Cijeli Sisak tuguje. Pokrenuta je i inicijativa za pomoć ocu i djeci čiju je majku i ženu u subotu ubio Fetić. Zapalio im je i kuću i automobil.

VEZANI ČLANCI:

Na Facebook stranici Mame iz Siska i okolice objavljen je popis nužnih stvari za obitelj.

GALERIJA  Dvije kuće i auto potpuno su uništeni u požaru koji je izazvao Neđad Fetić

Kći poginule žene u Sisku
1/8

Podsjetimo, sudac istrage Županijskog suda u Sisku odredio je jednomjesečno zadržavanje u pritvoru u Lipovici Nedžadu Fetiću osumnjičenom za ubojstvo, pokušaj ubojstva, nedopušteno držanje oružja i izazivanje požara. Nakon što je ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, pritvor mu je određen radi otklanjanja mogućnosti utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela.

Njegov odvjetnik po službenoj dužnosti Danko Kovač izjavio je nakon ispitivanja da se neće žaliti na tu odluku jer smatra da je zbog velikog zanimanja javnosti za taj slučaj bolje da njegov branjenik ostane u pritvoru. Njegov je branjenik, rekao je, počinio više kaznenih djela. Osim što je ubio 45-godišnju susjedu te teže ili lakše ranio više osoba, izazvao je požar u kojem su dvije kuće i jedan automobil potpuno izgorjeli, a jedna kuća i automobil djelomično.

Video: Pogledajte snimku uhićenja: Pucao i ubio jednu osobu

Kovač je dodao da se danas njegov branjenik djelomično branio, odnosno odgovorio je na neka od pitanja, a izrazio je i žaljenje zbog svog postupka. O ubrojivosti svog klijenta nije se želio izjasniti jer je upravo ona jedan od najvažnijih predmeta istrage koji bi mogao utjecati na sudski postupak i konačnu sudsku odluku. 

Precizirajući kaznenu prijavu, rekao je kako se njegovu branjeniku na teret stavlja kazneno djelo ubojstva, potom šest kaznenih djela pokušaja ubojstva, jedno kazneno djelo nedopuštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari te dva kaznena djela protiv opće sigurnosti i izazivanja požara. 

Kod okrivljenika, napomenuo je, nije pronađeno dodatno ilegalno oružje. Naime, tereti ga se da je pucao iz poluautomatske puške tzv. papovke, slične kalašnjikovu. Oduzeta mu je i jedna bomba za koju tvrdi da nije bila ispravna. 

Komentara 1

PR
prajdali100
14:06 04.07.2023.

Ima li ubijena žena ime? Je li to tajna? Ne smije se objaviti? O čemu se radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije