Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODHRTAVANJE TLA

Potres jačine 3.6 po Richteru zatresao krajnji jug Hrvatske: 'U Stonu je treslo pet sekundi'

EMSC
27.04.2021.
u 18:18

Nešto jače osjetio se u susjednoj BiH, gdje građani svjedoče o jačoj trešnji i podrhtavanju

Oko 17.45 potres je uznemirio građane na jugu Hrvatske, a EMSC javlja da je epicentar vjerojatno bio u BiH, a prvi podaci govore da je potres bio jačine 3,6 po Richteru.

Kako su napisali prestrašeni građani, potres se osjetio u Metkoviću, Dubrovniku, Stonu, Mokošici, Pločama, na Pelješcu i Mljetu, te ostalim mjestima u okolici. 

Donosimo samo dio komentara građana s aplikacije EMSC: 'Jako je zatreslo, osjetio se u Stonu pet sekundi', 'Kratko zaljulalo, dobro se osjetilo', 'Dosta se čulo', 'Dva vala, prvi slabiji i kraći, drugi jači', 'Grmljavina i lagano ljuljanje'. 

Nešto jače osjetio se u susjednoj BiH, gdje građani svjedoče o jačoj trešnji i podrhtavanju.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dino85
21:38 27.04.2021.

Dok nisu imali uređaje za mjerenje potresa svijet je bi nekako mirniji, dok se nije zatreslo u Banovini, e sad imaju sprave pa nas izludiše više s tim potresima. Svi dobro znamo da se treslo i prije ali nitko nije pridavao toliku važnost..

KA
karlodrago
20:48 27.04.2021.

Svaki potres manje više donosi zlo i sad Večernjak nema bolje ozake za zlo već petokraku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije