Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Posjekao i odvezao 33 stabla bagrema

bagrem
Arhiva VL
05.02.2010.
u 10:49

Procijenjeno je da je materijalna šteta oko deset tisuća kuna, a vinkovačka policija poduzima sve kako bi otkrila drskog, ali vrijednog kradljivca.

VINKOVCI - Policija je očevidom na terenu utvrdila da je nepoznati počinitelj nedaleko od sela Karadžićeva, u poljoprivrednom području Crkvine, posjekao i ukrao 33 stabla bagrema.

Da je netko posjekao i odvezao stabla, primijetio je 63-godišnji vlasnik kada je došao u svoju šumu i odmah pozvao policiju, kojoj je izjavio da su još 28. siječnja, kada je zadnji put bio u šumi, sva stabla bila na broju.

Procijenjeno je da je materijalna šteta oko 10.000 kuna, a policija poduzima sve kako bi otkrila drskog, ali vrijednog kradljivca.

Ključne riječi

Komentara 1

AK
akil
18:35 05.02.2010.

Mišljenja sam da bih bilo bolje angažirati ove policajce da se pozabave s Đakovštinom i Pevecom,jer inače vrijedi ona;Hvataj male ribice,a velike.....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije