Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR S AUTOM

Policija o detaljima nesreće u Slunju: Motociklist (17) izletio u zavoju, poginuo na mjestu

Zagreb: Dolazak igrača AEK-a na stadion pod velikom policijskom pratnjom
Luka Stanzl/PIXSELL
27.08.2023.
u 08:23

Kako je policija izvijestila, mladić je poginuo nakon što je motociklom ušao u zavoj neprilagođenom brzinom

Karlovačka policija izvijestila je o nesreći koja se sinoć dogodila na ulasku u Slunj, u kojoj je poginuo jedan vozač motocikla (17). Naime, do nesreće je došlo oko 21.40 sati u Ulici Braće Radića. 

Kako je policija izvijestila, mladić je poginuo nakon što je motociklom ušao u zavoj neprilagođenom brzinom.

- Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem motocikla i tijelom i motociklom pada na kolnik te u nekontroliranom kretanju prelazi na suprotnu stranu kolnika gdje tijelom i motociklom udara u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 57-godišnjakinja - objasnila je policija, a 17-godišnjak je preminuo na mjestu.

POVEZANI ČLANCI:

Od 21.40 sati do 01.27 sati promet je na DC-1 bio zatvoren za sav promet, te se uz fizičku regulaciju odvijao kroz naselje Rastoke.  Nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće o događaju. 

>> VIDEO Putnički vlak naletio na kombi i iskočio iz tračnica: Ozlijeđeni strojovođa i vozač

Ključne riječi

Komentara 2

OL
Oliva01
10:17 27.08.2023.

Za roditelje prevelika žalost. Motori nisu za mlade ljude, ponese ih snaga i brzina a za nesreću je dovoljan samo djelić sekunde.

DU
Deleted user
11:08 27.08.2023.

Kakav je to motor bio ako ga je vozio sa 17?Je li bio 125cc?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije