Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Božinović:

Policija intenzivno radi na rješavanju slučaja napada na trenera Dinama

Davor Božinović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
21.09.2017.
u 11:24

Ministar je rekao da policija radi na tom slučaju od trenutka kad je dobila informaciju, ali da detaljnije ne može govoriti o tom slučaju.

Policija intenzivno radi na rješavanju slučaja napada na trenera Dinama Marija Cvitanovića, izjavio je novinarima ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Božinović je to rekao nakon početka konferencije mreže policijskih akademija Frontexa koja se održava u Zagrebu odgovarajući na pitanje novinara što policija radi s obzirom da to nije prvi napad na nekog iz Dinama. Ministar je rekao da policija radi na tom slučaju od trenutka kad je dobila informaciju, ali da detaljnije ne može govoriti o tom slučaju.

Palicama pretukli Cvitanovića

U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u podravskom selu Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Marija Cvitanovića na ulazu u njegov stan te ga pritom ozlijedili, objavio je Dinamo. Trener Dinama je nakon napada pozvao je policiju i zatražio liječničku pomoć.

Davor Božinović
1/21

Zagrebačka policija izvijestila je da su jučer oko 20 sati na parkiralištu u ulici Vladimira Preloga na Trnju, dvojica  nepoznatih maskiranih počinitelja napala 42-godišnjaka i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh, gdje se doznaje mu je slomljena jedna kost na ruci te je zadobio višestruke hematome po cijelom tijelu.

Komentara 12

KR
kruti194
11:50 21.09.2017.

ma uvjeren sam u riječi druga sekretara narodne milicije božinov'ća, a još puuuuuno puuno intenzivnije dela na slučaju SVASTIKA!!!!

MA
Magnificus
11:38 21.09.2017.

a rezultat tog velikog rada biti će isti kao i kod pronalaženja atentatora na mamića, crtača svastike na poljudu itd.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:52 21.09.2017.

Radi?poduzima,slučaj koji je trebalo jučer riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije