Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte fotke

Katastrofa u Maksimiru! Kiša nanijela štetu, Dinamo moli novi stadion!

Dinamo
Foto: Facebook
1/14
19.09.2017.
u 14:38

"Unatoč golemim naporima i ulaganjima u gradsku imovinu, što GNK Dinamo svakodnevno obavlja kako bi održao funkcionalnost stadiona Maksimir, goleme količine padalina nanijele su veliku štetu!"

U posljednje vrijeme sve se češće spominje gradnja novog stadiona u Zagrebu. Dinamo tu temu potiče već neko vrijeme, a utakmica protiv Kosova, koja je morala biti odgođena zbog lošeg travnjaka, tu je temu samo dodatno naglasila.

No problema nema samo na travnjaku, već u svim dijelovima stadiona. Dinamo je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije na kojima je vidljiva šteta prouzročena jakom kišom.

"Unatoč golemim naporima i ulaganjima u gradsku imovinu, što GNK Dinamo svakodnevno obavlja kako bi održao funkcionalnost stadiona Maksimir, goleme količine padalina nanijele su veliku štetu na ionako narušenom stadionu. Pogledajte galeriju fotografija kojom još jednom apeliramo na sve nadležne institucije.  Zagreb, Hrvatska i Dinamo zaslužuju novi stadion!" stoji u objavi ispod fotografija.

Dinamo
1/14
Ključne riječi

Komentara 122

DE
deda1234
14:55 19.09.2017.

Tko zaraduje na njemu treba ga i obnavljat!!

DU
Deleted user
14:49 19.09.2017.

još će izmisliti da ih je pogodila elementarna nepogoda nebi li se dokopali love, a domovi za bolesnu djecu su u ruševnom stanju, siromaštvo na sve strane, a oni si isplačivali milionske bonuse i sad od naroda žicaju stadion. sramota,, mogli su ga već izgraditi u zlatu, da su malo sebi zavrnuli pipe.

DU
Deleted user
14:52 19.09.2017.

neka si kupe stadion !! milijune eura okreću i neka si kupe ! ja nedam !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije