Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U TRAMVAJU

Policija ga pronašla: Tinejdžerica je svom silom pokušala odgurnuti manijaka

Napad u tramvaju
Foto: screenshot/Facebook
26.10.2018.
u 10:57

Ovo, čini se, nije jedini napad ovog napasnika

Beogradska policija pronašla je muškarca koji je napao tinejdžericu u tramvaju. Snimka se pojavila u Facebook grupi ''Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva''.

Policija je uhitila manijaka, javlja B92. Riječ je o I.M. (1981.) koji će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje nakon čega će biti donesena odluka o daljnjem postupanju.

Na snimci se vidi kako muškarac dolazi do djevojčice i počinje je grliti. Ona ga pokušava odgurnuti, no on postaje još agresivniji.

Sve su to vidjeli putnici koji su bili iza njih, no nitko nije reagirao. Blic piše kako djevojčica navodno ima samo 12 godina.

Ovo, čini se, nije jedini napad ovog napasnika. Jedna djevojka (25) tvrdi da je muškarac uznemiravao nju i druge dvije djevojke u tramvaju broj 2 na Bulevaru.

– Ovaj manijak bio je identično ovako obučen u utorak oko 10 sati ujutro. Uznemiravao je mene, a zatim još dvije djevojke u tramvaju 2 na Bulevaru. Ako ga primijetite, molim vas, obavijestite policiju – napisala je djevojka na Facebooku.

Njoj se nije dogodila toliko strašna stvar kao djevojčici, no kaže da je gurao svoju nogu pa s njom prikliještio njenu. Ona se tada izvukla i otišla u drugi dio tramvaja.

– Pratio me, stao opet pored, ali budući da nisam obraćala pažnju na njega, prišao je djevojkama kojima je također nešto dobacivao i zatim im slao poljupce – rekla je djevojka, prenosi Kurir.

Ključne riječi

Komentara 57

IM
Immanuell
10:21 26.10.2018.

Da se baš nitko nije ustao i pokušao, jest da su to sve stari ljudi, ima vozač tramvaja, njemu reći....... Mala se ukočila od straha, ali da baš nitko, svi kao gledaju svoja posla....... Tipično za 21. stoljeće....... Ovo se ne viđa svaki dan, ovdje se komentira isto, kao što se to nas tiče, jel bi i vi tako da to vidite pokraj sebe u gradskom prijevozu? Što da je izvukao nož pa malu počeo kasapiti? Valjda bi i onda gledali pred sebe, sebična go.na, glavno da njihova gu.ica nije u pitanju......

DU
Deleted user
10:20 26.10.2018.

Ima sreće da nisam bio u tramu....a i babe iza ništa ne poduzimaju!! Uništeni mozgovi .....

DJ
Djera
12:09 26.10.2018.

Kako ne shvatate, tekstovi iz Srbije su tu da bi vi imali koga da psujete. Negativna energija mora negde da se isprazni pa je onda bolje da to prarznjenje bude u komsiluku nego kod kuce. Tako i nama plasiraju vesti iz Hrvatske pa se i mi praznimo na Hrvate a ne na vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije