Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U BiH

Otac objavio snimke iz vrtića i tvrdi: 'Teta zlostavlja djecu!'

Foto: Youtube/Screenshot
23.10.2018.
u 17:18

Otac je odmah kontaktirao odgajateljicu koja je odbacila svu odgovornost. Slučaj je prijavio policiji, a stigao je i do Tužiteljstva. Teta je uzvratila prijavom zbog navodnih prijetnji

Danas je na Facebooku objavljena zanimljiva snimka iz jednog privatnog dječjeg vrtića stara dvije godine. 

Snimku je postavio otac djeteta koje je, on smatra, zlostavljano od strane teta u vrtiću.

"Čuvajte svoju djecu, nisu sigurna nažalost. Ovo dijelimo javno nakon što smo pokušali naš slučaj riješiti putem suda, ali nismo uspjeli, vele nema dokaza.  Naše dijete je dobro, hvala Bogu, ali su druga djeca sada izložena riziku i zato ovo želimo da društvo zna", napisao je otac u objavi, gdje je i prozvao tetu koju je sud oslobodio zbog nedostatka dokaza

Prema pisanju portala Klix.ba, odgajateljica još radi s djecom. Zaposlena je u drugom vrtiću na ugovor od tri mjeseca i trenutno je na bolovanju. Tamo kažu da nisu znali za taj incident.

"Bez obzira na to što je naše dijete stalno bilo protiv odlazaka u vrtić, smatrali smo da nema ništa neuobičajeno i loše u tome. Pa svako dijete prođe tu fazu. Može da traje i mjesecima, govorili su. Onda je odjednom nestala direktorica, nismo znali zašto, a s njom i jedna od teta koje su radile s djecom. Počela je neka ružna kampanja o lošim uvjetima u vrtiću putem nekih medija i slično. Loš osjećaj, mada smo mi svjedoci da je sve bilo kako smo željeli. Dijete je imalo isti odnos prema vrtiću, često plakanje i protivljenje odlascima, molbe da ne ide danas i sutra i narednih nekoliko dana", dodao je Šoto, a ružna kampanja o medijima dogodila se 2016. godine o kojoj je pisao Klix.ba.

Ispostavilo se da su dobile otkaz zbog maltretiranja njegovog djeteta. Odgajateljica je uhvaćena u maltretiranju, a direktorica ju je štitila. Iz vrtića su mu pokazali snimku kao dokaz.

Otac je odmah kontaktirao odgajateljicu koja je odbacila svu odgovornost. Slučaj je prijavio policiji, a stigao je i do Tužiteljstva. Teta je uzvratila prijavom zbog navodnih prijetnji.

 

Ključne riječi

Komentara 12

AM
Axis Mundi
18:16 23.10.2018.

Za ovakve "odgajateljice" vrijedi samo otkaz bez razmišljanja, uz visoku novčanu kaznu, ako ne i zatvor, uz obaveznu rehabilitaciju tj. liječenje. Ne možeš se tako ponašati u dječjem vrtiću! Dalje ne smijem pisati. Mogu zamislit' kako su nju tretirali kad je bila mala...

DU
Deleted user
17:49 23.10.2018.

Ova gospođa još nije zrela za vrtić jer se ne zna igrati s djecom, ona bi morala u jaslice da se drugi bave s njom jer ona ne zna što će sa sobom, dok drugoj djeci nije jasno što onaa tu radi i tko je ona. Grozno ovo je monstrum.

VK
VKSS
17:52 23.10.2018.

Još pjesma u pozadini o đavlu,baš primjereno pogotovo za vrtić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije