Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili snimke

Policija digla helikopter nad gužvom na Lučkom pa poslala upozorenje vozačima

MUP
29.07.2022.
u 19:34

Zbog očekivanog povećanja na i stvaranja prometnih gužvi, pozivamo sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa te međusobno tolerantno ponašanje i strpljenje - poručili su iz policije.

Policija je izvijestila kako je u 18.35 sati snimana gužva iz helikoptera koji je nadlijetao iznad naplatnih kućica u Demerju kod Lučkog.

Ujedno, poslali su i upozorenje vozačima koji kreću na godišnje odmore.

- Zbog očekivanog povećanja na i stvaranja prometnih gužvi, pozivamo sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa te međusobno tolerantno ponašanje i strpljenje - poručili su iz policije.

Komentara 15

DQ
Dq
19:57 29.07.2022.

Ako nam autoceste služe samo za uhljebljivanje partijskih kadrova i njihovi bližnjih , onda smo postigli ogroman uspjeh. A kad se uvedu e-vinjete , e tek onda budemo imali prave i korisne autoceste. Vozim se sat vremena od Žute Lokvee , a onda sat i pol čekam u koloni .Bolesno , kao i skoro sve u javnom sektoru.

DU
Deleted user
19:44 29.07.2022.

Umjesto konstantnog dizanja helikoptera, bilo bi im bolje da maknu naplatne kućice i riješe gužvu...

SA
sargu123
19:57 29.07.2022.

Zašto se ne ugledamo u zemlje u okruženju pa uvedemo vinjete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije