Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmićivanje

Policajcu dao 320 kuna mita zbog kestena u automobilu

mito
Arhiva VL
01.10.2010.
u 12:10

Kako nije imao potrebnu dokumentaciju, policajac ga je upozorio da time čini prekršaj iz Zakona o šumama. Policajac nije primio mito.

GLINA - Pedesetjednogodišnji Karlovčanin uhićen je u srijedu zbog davanja mita policijskom službeniku. Pregledavajući njegovo teretno vozilo u mjestu Ravno Rašće, policijski službenik pronašao je u vozilu veću količinu kestena za koje 51-godišnjak nije imao potrebnu dokumentaciju. Nakon što mu je priopćio da time čini prekršaj iz Zakona o šumama, vozač mu je u službeno policijsko vozilo ubacio 320 kuna u novčanicama.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dok će nadležnoj inspekciji zbog prekršaja iz Zakona o šumama biti podnesena obavijest o počinjenom prekršaju.

Ključne riječi

Komentara 20

MM
Mladen Miletić
13:31 01.10.2010.

Čisti nesporazum , bjednik je htio izravno platiti kaznu jel zna da policija kada te zaustavi ne jel su ta poželijeli ili da ti hoče neki novi vic ispričati nego žele samo jedno NOVAC ( pljačka na legalan način podd nazivom daj novac a nije pljačka !) Tako siromah želio da plati jel ga je uvjero da ima više kestena nego što Hrvat može da pojede a to je protuzakonito. ( Oni koji nisu znali a misle da su pametni koliko kestena smiješ voziti ???!) NO bilo kako bilo uskok je strašan i lukav pa se policajček isprepadao ili mu je to duševni hoby da redovno pomaže državi na taj način da sirotinji otima kruh svagdašnji !

Avatar plavidevet9
plavidevet9
13:28 01.10.2010.

HAHAHA uhvatili kriminalca sa kestenima sramote li ljudske kaj nemate pametnijeg posla bavite se kestenjima dog političari kradu iz državne blagajne hvatajte njih dog je još nekaj ostalo nebudete dobili plaču ako se budete bavili sitnicama u ovo krizno vrijeme

OB
-obrisani-
12:54 01.10.2010.

. BRAVI, tako se to radi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije