Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjen

Policajac zadržao novac od naplaćene kazne

prometna policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
26.09.2017.
u 14:09

Policajac je novac zadržao, a prilikom razduživanja naplaćenu novčanu kaznu je lažno prikazao

Prometni policajac Policijske uprave Sisačko-moslavačke zaradio je kaznenu prijavu za zlouporabu položaja i ovlasti. Istraga njegovih kolega, u koordinaciji sa USKOK-om, utvrdila je da je osumnjičeni policajac na petrinjskom području u travnju ove godine, vozačici osobnog automobila sisačkih registracija prilikom sankcioniranja prometnog prekršaja ispostavio potvrdu o naplaćenoj novčanoj kazni, koju je ona na mjestu počinjenja prekršaja platila.

No, pokazalo se da je policajac taj novac zadržao, a prilikom razduživanja naplaćenu novčanu kaznu je lažno prikazao i na taj način nastojao prikriti protupravno stečeni novac.

Uz kaznenu prijavu koja je upućena USKOK-u, policijski je službenik  zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje teže povrede službene dužnosti udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka.

Komentara 2

CH
cheguevara
17:47 26.09.2017.

ma nije moguce?! To se ne desava u hr.

Avatar ivek
ivek
23:38 26.09.2017.

kaj je strano prometni drotovi rade 25 ora na dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije