Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAMSKA DRŽAVA

Poziv na jezivi pokolj: 'Počinje Ramazan, napadnite nevjernike u domovima'

islamska država
Reuters/PIXSELL
26.05.2017.
u 15:02

U prošlim je godinama upravo u 30-dnevnom razdoblju Ramazana počinjen veći broj zločina Islamske države

Europske sigurnosne službe u punoj su pripravnosti sada kada muslimani ulaze u mjesec Ramazana koji počinje sutra. Slijedom nedavnog terorističkog napada u Velikoj Britaniji, Islamska je država pozvala sve muslimane na sveopći rat protiv nevjernika na Zapadu.

U prošlim je godinama, piše Telegraph, upravo u 30-dnevnom razdoblju Ramazana počinjen veći broj zločina Islamske države, pogotovo nad iračkim trupama u Siriji. 

- Muslimanska braćo u Europi koja ne može doći do teritorija Islamske države, napadnite nevjernike u njihovim domovima, njihovim tržnicama, na njihovim cestama i okupljalištima - glasi zabrinjavajuća poruka džihadista na YouTubeu.

Napad u Manchesteru, u kojem su stradali nevini, džihadisti su okarakterizirali kao korak ka cilju, jer su takve žrtve najučinkovitije u njihovom svetom ratu. 

Komentara 16

BO
borac2525
15:26 26.05.2017.

Evo vec su napali kršcane u egiptu i poubijali 30 tak ljudi koji su se sa hodocasca vracali autobisima

Avatar sidhara
sidhara
15:16 26.05.2017.

Ovi najvise zla nanose muslimanskome svijetu. Sada citav svijet ne simpatizira tu religiju radi njih. Oni sami bi se trebali rijesti njih, da ih svijet ne zamrzi radi te gamadi.

DM
dms
21:43 26.05.2017.

U naslovu ste napisali teroristički proglas i poziv na ubijanje i time prekršili nekoliko zakona. Da u ovoj državi institucije rade svoj posao, već bi bili kažnjeni , dakle niste samo vi krivi već i oni koji su vas trebalili u tome spriječiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije