Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZOLACIJA RUSIJE NA ZAPADU

Kakav je zapravo odnos Moskve i Pekinga? Kremlj bi se mogao suočiti s jednim od najvećih geopolitičkih izazova

BRAZIL-BRASILIA-XI JINPING-PUTIN-MEETING
Pang Xinglei/XinHua/PIXSELL
07.04.2022.
u 20:17

Za cinike na Zapadu odnos između Rusije i Kine samo je brak iz interesa dviju vodećih autoritarnih sila koje krše pravila međunarodne politike i trgovine. Nakon početka invazije Rusije na Ukrajinu, Kina se trudila zadržati balansiranu poziciju između dvije strane. Nije u Ujedinjenim narodima pristala osuditi ruske poteze, ali javno je rekla da podržava teritorijalni integritet Ukrajine

Komentara 8

QU
Quindi
23:11 07.04.2022.

Fora na Facebooku ovamo na zapadu, Zelenski na aerodromu kupuje kartu na ledjima pise Florida, a na kapi kukasti kriz sa nogama kako bjezi. A gore fotka iznad, ovaj iz NATO pakta digao prst i veli kako ce rat uu Ukrajini trajati godinama. Vinjetu napravili gradjani, kaofol da ce on kidnuti kada spali zemlju narodu i kada vidi da od toga nema nista. Ha!ha! Tako ce i biti, pokvarenjak!!

RE
Retsudo
10:07 08.04.2022.

Sad će na gosp. Brumec objasniti kakvi su odnosi među svjetskim igračima, on je bio tamo na dogovorima. Kini naravno paše da im sa sjevera bude neka državica pod američkim utjecajem nakon što bi NATO rastavio Rusku federaciju na proste faktore. Kaj god, ne kužimo mi impovi.

QU
Quindi
22:46 07.04.2022.

Oni i pored rata i sankcija imaju 85% globlanoga stanovnisva za prijatelje u svijetu. A vi i pored ''prijatelja'' nemate prijatelje i padaju vam droni po zemlji. Navedite mi samo jednu zemlju koja vam je prijateljska zemlja, osim Hercegovine u svijetu? Niti jedna. Nemojte mi samo reci da su vam Nijemci sto vam opljackali zemlju i potrovali narod otrovnim vakcimama prijatelji, posto odoh odmah na klozet<!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?