Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pobjegnite od naporne svakodnevice u idilu Jastrebova vrha

Seljačko domaćinstvo i izletište Jastrebov vrh
Foto: Promo
1/5
05.11.2018.
u 11:06

Provedite božićne blagdaneu mjestu Bakovčica nedaleko Koprivnice. U izletištu Jastrebov vrh možete uživati u domaćim specijalietetima i netaknutoj prirodi

Seljačko domaćinstvo i izletište Jastrebov vrh nalazi se u mjestu Bakovčica, udaljeno je od Koprivnice samo pet kilometara. Jastrebov vrh pruža odličan bijeg od svakodnevnog napornog rada i života u urbanoj sredini. Ljeti se može uživati u hladu starih oraha, okrijepiti se domaćom hranom i pićem po receptima naših baka, zasladiti se voćem koje posjetitelji mogu ubrati sami te igrati se domaćim životinjama (psi, mačke, veliki i mali konji).

Foto: Promo

Izletište je otvoreno i za posjete škola, dječjih vrtića, a svima vlasnici daruju jahanje na konjima (veliki: Tena i Tina, mali: Greta i Gita). Izletište se nalazi na obroncima Bilogore te je zanimljivo odredište lovaca. Moguće je organizirati izlet do najvišeg vrha Bilogore. Seljačko domaćinstvo također nudi smještaj u dvokrevetnim sobama, kvalitetnu domaću hranu i piće, kao i organizaciju lova pretežito visoke divljači. U Jastrebovu vrhu možete provesti božićne blagdane, dočekati Novu godinu, a ako ima snijega uživati u sanjkanju i grijati se vrućim kuhanim vinom.

Foto: Promo

Također, organiziraju sve vrste proslava: vjenčanja na otvorenom, krstitke, seminari, sportski susreti, obljetnice i dr. Za svakog gosta spremaju se ukusna i pomno odabrana domaća jela našeg kraja. Domaćinstvo je smješteno na osam jutara površine koja je u potpunosti namijenjena svakom dragom putniku namjerniku željnom netaknute prirode, šetnje plodnim poljima ili debelim hrastovim ili kestenovim šumama. Možete uživati u igri s mirnim i pitomim domaćim životinjama, djeca mogu jahati na poni konjima ili se igrati na igralištu pripremljenom za njih. Za dječje grupe nudimo likovne radionice.

Foto: Promo

U zatvorenom prostoru domaćinstva možemo smjestiti do 80 gostiju. Posebne pogodnosti nude umirovljenicima koji žele provesti vikend i koristiti puni pansion.Za sve one željne mira, tišine, cvrkuta ptica i zdravog seoskog zraka izletište Jastrebov vrh je pravo mjesto. Neka vas jutrom budi tišina netaknute prirode, a danju vas prati miris polja i šuma koje nas okružuju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije