Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznat uzrok nesreće

Plivao čak 12 sati: Madagaskarski ministar (57) spasio se nakon pada helikoptera

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
22.12.2021.
u 10:39

Šef policije Zafisambatra Ravoavy rekao je da je Gelle koristio jedno od sjedala helikoptera kao uređaj za plutanje

Ministar na Madagaskaru plivao je 12 sati nakon što se njegov helikopter srušio u more. 

- Nije moje vrijeme da umrem - rekao je iscrpljeni ministar policije Serge Gelle (57) dok se oporavljao na nosilima. Dva druga službenika koja su putovala s njim u helikopteru također su preživjela nesreću, navodi BBC

Još uvijek nije poznat uzrok nesreće, a ministar Gelle rekao je kako nije ozlijeđen, nego da mu je samo hladno. 

Šef policije Zafisambatra Ravoavy rekao je da je Gelle koristio jedno od sjedala helikoptera kao uređaj za plutanje.

- Oduvijek je bio izdržljiv - ustvrdio je šef policije govoreći o ministru. Naime, Gelle je radio u policiji tri desetljeća prije nego što je imenovan za ministra u kolovozu.

On i drugi službenici izviđali su područje u sjeveroistočnom dijelu zemlje gdje je potonuo putnički brod. Najmanje 39 osoba poginulo je u toj nesreći, navode dužnosnici. 

VIDEO COVID potvrde nisu protuustavne. Šeparović: Naložili smo da ubuduće Stožer mora obrazložiti svaku odluku

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
11:04 22.12.2021.

niti jedan naš ministar ne bi prolazio takve muke. njih bi more samo izbacilo jer ne bi podnijelo takvu količinu zagađenja. a gabika bi putala ko luftić, ne bi se trebala ni truditi. završila bi, doduše, negdje na obalama hondurasa, ali jbg... kontam da bi micica sada radije bila nasukana negdje u hondurasu nego u remetincu! sretan žićbo, gabika!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije