Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRUJU SE ODNOSI

Plenković o odnosu s predsjednicom: Kad nema rata, nema ni primirja

Andrej Plenković
Goran Stanzl/Pixsell
28.06.2018.
u 17:57

Vijeće za demografsku revitalizaciju radi kontinuirano u okviru aktivnosti Vlade, a na sastanak u ponedjeljak pozvao sam predsjednicu Republike i sve nadležne ministre.

Kad nema rata, nema ni primirja, odgovorio je premijer Andrej Plenković na naše pitanje je li najavljeni dolazak predsjednice Republike na skorašnju sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju zapravo znak da je dogovoreno primirje između Banskih dvora i Pantovčaka, koji često djeluju neusklađeno, a ponekad ta neusklađenost eskalira kao na pitanju neuspješnog predsjedničina sazivanja sjednice Vlade na temu demografije.

– Vijeće za demografsku revitalizaciju radi kontinuirano u okviru aktivnosti Vlade, a na sastanak u ponedjeljak pozvao sam predsjednicu Republike i sve nadležne ministre. Raspravit ćemo brojne teme, puno toga što smo do sada napravili, a bit će to prilika da razmotrimo i inicijative predsjednice Republike – rekao je Plenković, pohvalivši se da će danas u Saboru biti izglasan zakon koji će omogućiti da još 150 tisuća djece prima dječji doplatak. – Sve te mjere koje radimo su provjerene i s fiskalne strane i s konkretne strane, zaključio je.

Premijer ostaje u Bruxellesu još danas, kad se sastanak Europskog vijeća nastavlja raspravom o reformi eurozone i o Brexitu. 

Andrej Plenković
1/6

Komentara 19

PR
prajdali100
20:32 28.06.2018.

Yupiiiiiii ! Znači teče med i mleko.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:32 28.06.2018.

Nikad nismo bili bolje zastupljeni i priznati u zapadnom svijetu, kao malecka zemlja igramo veliku ulogu. Buni se naravno gomila levih i desnih Krkana, mostovaca i ZZ kojima je jos uvijek balkan u krvi. Hrvatska je zapad , Hrvati stoljecimaa odlaze na zapad jer im je dosta balkanske zabokrecine, niko ne bjezi na istok ili Rusiju.

RI
rimac444
22:23 28.06.2018.

Od Oca domovine nismo imali većeg i sposobnijeg političara kao što je Plenković. Hvala Bogu imamo konačno i hrvatsku predsjednicu, koja na žalost u zadnje vrijem dozvoljava da je savjetnici vode žednu preko vode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije