Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Plenković ne ide u Beograd, sastanak s Vučićem ne bi donio ništa

21.06.2023. u 08:02

Susret bi zapravo išao naruku Vučiću, a mogao bi se protumačiti i kao podrška, posebice u vrijeme antivučićevskih prosvjeda i nestabilne političke situacije

Komentara 6

IV
ivanjoksimovic
10:30 22.06.2023.

Pa nisi ni pozvan. Mediji stalno pumpaju rubrike tim pricama o odnosima Srbije i Hrvatske. Istina je zapravo da ti odnosi uopste i ne postoje. Sasvim je dovoljno da ti odnosi budu na razini ministarstava ekonomije i energetike. Eventualno transporta. Sto manje veze imamo jedni sa drugima, to bolje i za jedne i za druge, jer prosto ni na jednoj strani ne postoji iskrena zelja da se ti odnosi unaprede. Cak i sto se tice putnih pravaca, Srbija se ulaganjem u svojoj instrakturi jasno opredelila za jacanje putnih pravaca prema Madjarskoj na severu, energetski takodje, gradnjoj novog naftovoda. Sa druge strane, Hrvatska svoju infrastrukturu jaca prema severozapadu. Tako da, obe zemlje se prilicno jasno distanciraju jedna od druge

Avatar redington
redington
14:06 21.06.2023.

Koje nestabilne političke situacije? Ne budite smešni!😂

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
08:19 23.06.2023.

Eh, Kolinda je svako malo uživo dobivala cvijeće od Vučića. Godilo joj je da joj visok i markantan muškarac daje znakove pažnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije