Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pothvat u Wisconsinu

Pilotu pozlilo pa je 80-godišnja Amerikanka prizemljila zrakoplov

cesna
04.04.2012.
u 09:20

Upute je dobivala sa zemlje putem radija, a uspjela je sletjeti iz četvrtog pokušaja. Pritom je uništen prednji dio zrakoplova. Drama je bila tim veća jer je u tim trenucima avion ostajao bez goriva.

Pothvat osamdesetogodišnje Amerikanke Helen Wilson prva je vijest u američkoj saveznoj državi Wisconsinu. Ona je, naime, nakon što je tijekom leta iznad zaljeva Sturgeon njezinu mužu pilotu pozlilo, uspjela prizemljiti zrakoplov dvomotorac Cessnu 414A.

Upute je doduše dobivala sa zemlje putem radija, a uspjela je sletjeti iz četvrtog pokušaja. Pritom je uništen prednji dio zrakoplova. Drama je bila tim veća jer je u tim trenucima avion ostajao bez goriva.

Na žalost, njezin 81-godišnji suprug John Collins podlegao je ozljedama, a Helen je nagnječen kralježak.

Njihov sin Richard Collins (55) kazao je da njegova majka zrakoplovom nije upravljala 30 godina, a spomenutom Cessnom 414A nije upravljala nikad.

Komentara 3

Avatar Ateista
Ateista
09:52 04.04.2012.

Bravo! Ovakvih vijesti trebamo... Svaka čast baki a i novinaru - uljepšao mi je jutro.

LU
luksa
13:18 04.04.2012.

Ateista ti bi sve hrvate preko 80 godina ubacio u avion i nek pilotiraju ? Priznajem ti imaš originalnu ideju kako sanirati mirovinski sustav. Samo mislim da bi to bilo malo preskupo. btw. neznam kaj ti je uljepšalo jutro, jedan poginuli i jedan invalid ?

MI
mightymraz
07:07 05.04.2012.

@luksa koji je tvoj problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije