Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNI VOZAČI

Pijan vozio u suprotnom smjeru autocestom A5

Šibenik: Policija zaustavljala vozačice i dijelila im ruže povodom Dana žena
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.02.2023.
u 12:43

Na autocesti A5 između Đakova i Sredanaca u subotu navečer zaustavljen je muškarac (62) koji je pod utjecajem alkohola vozio u krivom smjeru. Kažnjen je sa gotovo 2 tisuće eura

Osječko-baranjska policija tijekom vikenda je zaustavila 62-godišnjeg vozača iz Bosne i Hercegovine, koji je autocestom A5 vozilo pijan i u suprotnom smjeru, izvijestila je policija u ponedjeljak. Vozač je zaustavljen u nadzoru prometa 18. veljače, oko 22,35 sati, na autocesti A5 između Đakova i Sredanaca nakon što je vozio automobilom u suprotnom smjeru.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,30 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje 62-godišnjem vozaču je izrečena novčana kazna od 1.980 eura, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima "B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca i deset negativnih prekršajnih bodova, ističu u policiji.

>> VIDEO: Pernar o slučaju Zambija i posvojenju djece: Kome se davao novac?

Komentara 1

BF
bf23
01:21 23.02.2023.

mislim da bi za takve trebalo regulirati zakon-zaplijena vozila dok ne platis kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije