Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklistkinja i njezin sinčić oporavljaju se u bolnici

Pijan i drogiran oborio majku i dijete, a tvrdi da ga je omeo mobitel

prometna nesreća
Ivica Galović/VLM
12.10.2009.
u 17:27

Moj sin i ja uvijek smo nosili zaštitne kacige, ali nesreća se dogodila baš kad nismo - ističe Ankica Stanković, koju je policija prijavila i zbog svjetala.

Tridesetpetogodišnja Ankica Stanković i njezin sin Domagoj (9) dugo će pamtiti vožnju biciklima sjevernom brodskom obilaznicom u petak oko 20.30 sati. Pošto su bili u trgovini u Brodu krenuli su kući u Podvinje vozeći desnom stranom obilaznice.

Ankica kaže da je njezin sin vozio ispred nje i da je odjednom osjetila jak udar, dugo nije znala što se zbilo, ali je vidjela da leži u kanalu na travi. Sjeća se kako je vidjela mladića koji ju je pitao je li dobro, potom je došla Hitna te odvezla nju i sina u bolnicu.

Imao 1,34 promila

Prema policijskom izvješću, na Ankicu i njezina sina Domagoja zbog neprilagođene brzine naletio je, udario ih i odbacio u kanal svojim fiatom tipom 24-godišnji M. Š.

Ustanovljeno je da je u krvi imao 1,34 promila alkohola, a i test na droge bio je pozitivan. Teže ozlijeđena majka i dječak prevezeni su u bolnicu, a mladić je u policiji zadržan do otrežnjenja i prestanka djelovanja opojnih droga.

- Taj je mladić bio ovdje kod mene i rekao da mu je tijekom vožnje zazvonio mobitel te je, kad se sagnuo da se javi, izgubio kontrolu i naletio na nas i bio je uz nas na mjestu nesreće do dolaska Hitne.

Bili su ovdje policajci i rekli da je mladić bio pijan, ali nisam znala da je bio i pod utjecajem droge. Bezbroj smo puta sin i ja vozili bicikle od Podvinja, u kojem stanujemo, do Broda i natrag i nikada se ništa nije dogodilo.

Uvijek smo sa sobom nosili zaštitne kacige, ali ovaj ih put nismo ponijeli i baš se tada dogodila nesreća - kaže Ankica Stanković koja ne osjeća slomljenu lijevu nogu i od pada strašno je boli glava. Njezin sin Domagoj na odjelu je dječje kirurgije, liječnici kažu da mu ništa nije slomljeno i izvan je životne opasnosti pa bi oboje za koji dan mogli kući.

Dosad nije registriran
U policiji kažu da će vozača fiata kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće, a prekršajno Ankicu Stanković jer je njezin bicikl bio bez prednjih i stražnjih svjetala, a dječak je vozio bez kacige i s neispravnim svjetlima na svom biciklu.

U policiji dodaju da 24-godišnji M. Š. do sada nije registriran kao konzument opojnih droga.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
03:09 13.10.2009.

SRUSITI se veli na hrvatskom a ne oboriti! Novinar, od kud si ti dosel i uvodis nam sr...a u hrvatski?! BICIKLISTICA a ne biciklistkinja!!!! VL, koji je to k...c s vama, kakav na to jezik namecete? \"Posto su bili uu trgovina krenuli su kuci ...\" ??????????? Koji je to k...c od recenice, tu nema nikakve pogodbe da bi to mogla biti pogodbena recenica!!!

MA
magic1960
19:44 12.10.2009.

Milostiva (tek toliko da ju nekako okvalificiram) dobro si prošla. Ovo je divlji zapad na cestama gdje pijane i drogirane budale nalijeću na druge budale na neosvjetljenim biciklima, na mopedima, traktorima, one koji voze u krivom smjeru, pričaju na mobitelima i jure što brže mogu itd. Ludilo Jučer su me na A1 preticale kolone onih koji voze na PET metara razmaka 180 na sat. A kada se pojave ovdje onda su svi jaaaako pametni, i oni nikada ne krše prometna pravila. Koja hipokrizija.

Avatar Rubirosa
Rubirosa
10:08 13.10.2009.

Koliko se ti god trudio maleni silverbacku ,ti i svi vi u Hrvatskoj govorite srpski jezik.Hrvatski jezik je cakavski i zato prekini ispravljati ljude.Svoje komplekse leci negde drugde,npr sa zenom u krevetu,a bojim se da ti pimpek ikako stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije