Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklistkinja i njezin sinčić oporavljaju se u bolnici
Povratak na članak

Pijan i drogiran oborio majku i dijete, a tvrdi da ga je omeo mobitel

Moj sin i ja uvijek smo nosili zaštitne kacige, ali nesreća se dogodila baš kad nismo - ističe Ankica Stanković, koju je policija prijavila i zbog svjetala.

Komentari 4

DU
Deleted user
03:09 13.10.2009.

SRUSITI se veli na hrvatskom a ne oboriti! Novinar, od kud si ti dosel i uvodis nam sr...a u hrvatski?! BICIKLISTICA a ne biciklistkinja!!!! VL, koji je to k...c s vama, kakav na to jezik namecete? \"Posto su bili uu trgovina krenuli su kuci ...\" ??????????? Koji je to k...c od recenice, tu nema nikakve pogodbe da bi to mogla biti pogodbena recenica!!!

VL
MA
magic1960
19:44 12.10.2009.

Milostiva (tek toliko da ju nekako okvalificiram) dobro si prošla. Ovo je divlji zapad na cestama gdje pijane i drogirane budale nalijeću na druge budale na neosvjetljenim biciklima, na mopedima, traktorima, one koji voze u krivom smjeru, pričaju na mobitelima i jure što brže mogu itd. Ludilo Jučer su me na A1 preticale kolone onih koji voze na PET metara razmaka 180 na sat. A kada se pojave ovdje onda su svi jaaaako pametni, i oni nikada ne krše prometna pravila. Koja hipokrizija.

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
10:08 13.10.2009.

Koliko se ti god trudio maleni silverbacku ,ti i svi vi u Hrvatskoj govorite srpski jezik.Hrvatski jezik je cakavski i zato prekini ispravljati ljude.Svoje komplekse leci negde drugde,npr sa zenom u krevetu,a bojim se da ti pimpek ikako stoji.

VL
MM
Mladen Miletić
00:38 13.10.2009.

Siguran sam na pravom zapadu ne na Balkanu bi o sud riješio daleko poštenije. Oboje su praktički krivci , oboje bi zardili jednako visoku kaznu.. Majka i djete bez svjetla i kočnica !!. Čim su \"nevidljivi biciklisti\" dobro prošli ondanda je dečko vozio vjerovatno relativno sporo... Balkan ostaje balkan !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.