Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršio niz zakona

Pijan i bez vozačke za upravljačem neregistriranog kombija

policija
PIXSELL
25.04.2012.
u 09:25

Da bi stvar bila gora, utvrđeno je da je vozilom upravljao iako je zbog prijašnjih prekršaja već bio \"zaradio\" zabranu upravljanja vozilima B-kategorije.

VINKOVCI - Malo poslije ponoći u srijedu na raskrižju Istarske i Ulice Pavleka Miškine policijska je ophodnja za upravljačem teretnog automobila zaustavila 62-godišnjaka. Utvrdili su da je pod utjecajem alkohola, a vozilo je bilo bez registarskih oznaka. Da bi stvar bila gora, utvrđeno je da je vozilom upravljao iako je zbog prijašnjih prekršaja već bio "zaradio" zabranu upravljanja vozilima B-kategorije.

Svojim je neodgovornim ponašanjem prekršio Zakon o sigurnosti prometa na cestama te Zakon o obveznim osiguranjima u prometu zbog čega mu slijedi optužni prijedlog te kaznena prijava jer se oglušio na zabranu.

Komentara 3

MO
mojzagi
10:03 25.04.2012.

Takove budale treba posteno kazniti, jer takav ti moze poubijati Familiju i unistiti ti auto, bez da ga propalica plati. Cudi me da se te neodgovorne ljude adekvatno ne kaznjava, tako da nikad vise ne pomislja voziti takav auto.

LI
liliZG
10:05 25.04.2012.

I kod nas bi trebali uvesti oduzimanje vozila , vozačima koji se opetovano nalaze u prometnom prekršaju, ...onda ne bi imali što voziti pa ne bi mogli raditi prekršaj.......

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:35 25.04.2012.

Oduzimanje vozila i nije baš adekvatno rješenje.Jer lako može kupiti drugo vozilo a neregistriranih neodržavanih starih vozila imaš jeftino za kupiti koliko hoćeš.Treba ga prisiliti da registrira to vozilo.Svatko će rado otići u zatvor da ne plati kaznu ali je problem da li će mu njegov poslodavac kod kojeg je zaposlen, dat godišnji odmor da provede u zatvoru ,zato i plate kaznu,jer ga radno mjesto neće čekat.Sve je u novcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije