Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U AMERICI

Petero djece poginulo u velikom požaru: Bili su sami kod kuće, nisu uspjeli pobjeći...

Apartment fire with fatalities
Andreas Arnold/DPA
18.12.2023.
u 15:09

Petero stradalih bilo je u dobi od 2, 4, 5, 11 i 13 godina, a njihova imena još nisu objavljena.

Velika tragedija pogodila je Bullhead City na sjeverozapadu Arizone, gdje je petero djece poginulo u požaru kuće nakon što su ostali sami kod kuće. Stravičan požar izbio je oko 17 sati u subotu, a žrtve nisu uspjele pobjeći iz dvoetažnog objekta u naselju u blizini rijeke Colorado.

Petero stradalih bilo je u dobi od 2, 4, 5, 11 i 13 godina, a njihova imena još nisu objavljena. Četvero djece bili su braća i sestre, a peto dijete također im je bilo u rodu, prema Emily Fromelt, glasnogovornici policije grada Bullhead City.

Uzrok požara još uvijek nije poznat, a u istragu su uključeni policija, vatrogasci i druge agencije, uključujući savezni Ured za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive, piše Daily Mail.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Branimir Glavaš žestoko napada Vladimira Šeksa

Komentara 2

DU
Deleted user
21:14 18.12.2023.

2, 4, 5, 11 i 13 godina starosti i sami u stanu ? jel to na zapadu ili u zemljama treceg svijeta?

Avatar Cohen
Cohen
14:33 31.12.2023.

Po danu. Na kojem su bili katu? Prozori valjda dovoljno veliki. Prestrašno. Ovih dvoje najstarijih su mogli spasiti i mlađe i sebe. S 13 godina se na Zapadu zarađuje čuvanjem tuđe djece. U Africi, Aziji i Južnoj Americi podrazumijeva se bez naknade. Ona grupica braće i sestara slične dobi, s najmlađim mlađim od godine dana preživjelo je nakon avionske nesreće,samo u prašumi. čak dva mjeseca. Ovdje su najstariji možda posegnuli za alkoholom ili drogom, a mlađi izazvali požar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije