Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU BILO SPASA

Tragedija u Podravini: Član KUD-a usred koncerta doživio srčani udar, preminuo na pozornici

Hitna pomoć, Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
11.12.2023.
u 20:16

Riječ je o čovjeku u šezdesetim godinama, a iako je hitna pomoć došla vrlo brzo, nesretnom, nažalost, nije bilo spasa.

Velika tragedija prekinula je u subotu tradicionalni koncert "Pjesmom i plesom kroz Podravinu" u Ferdinandovcu. Martin P., jedan od članova Kulturno-umjetničkog društva Šandrovac iz Bjelovarsko-bilogorske županije, usred nastupa samo se srušio na pozornici i na licu mjesta preminuo. KUD Šandrovac nastupao je u sredini programa, a Martin se srušio nakon što je otpjevao pjesmu. 

Riječ je o čovjeku u šezdesetim godinama, a iako je hitna pomoć došla vrlo brzo, nesretnom, nažalost, nije bilo spasa, piše Podravski. Martin je doživio srčani udar, a pomoć su probali pružiti i prisutni na koncertu. Naime, među posjetiteljima u Domu kulture u Ferdinandovcu bila je i medicinska sestra, koja je odmah priskočila u pomoć. Pokušalo se pjevača oživjeti i defibrilatorom, no, nažalost, član Kulturno-umjetničkog društva Šandrovac je preminuo. 

Inače, do tragedije je došlo točno sedam mjeseci kasnije nakon što je na nekoliko desetaka metara udaljenom nogometnom igralištu u Ferdinandovcu preminuo nogometaš, također zbog strčanog udara.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Muškarac ispričao iskustvo nakon što mu je prestalo kucati srce: 'Bio sam odvojen od tijela'

Komentara 6

Avatar Aurel
Aurel
21:15 11.12.2023.

u rvackoj SVAKE GODINE umre u prosjeku oko 23 TISUĆE ljudi od srčanih bolesti. treći smo u eu po smrtnosti od srca...

PV
prcko.vita
09:53 12.12.2023.

Treba nam kvalitetnije zdravstvo ali i kvalitetnija prehrana, dakle bolji standard, dakle veće plaće i mirovine.

LI
Linomedo
00:52 12.12.2023.

Sada neka netko kaže da nema veze sa cijepljenjem. Neki dan čovjek je umro usred crkve. Može netko na to gledati kao na slučajnost, ali nikada prije nisam bio prisutan kada se nešto tako događa na javnom mjestu, a sada jesam i sada shvaćam da je to ipak prečesto da bi bilo slučajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije