Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kenny deforest

Preminuo 37-godišnji komičar, prijatelji i poznanici se opraštaju: 'Nije se bojao kontroverznih tema'

Foto: Youtube Screenshot
1/2
15.12.2023.
u 18:54

Nedugo nakon nesreće hospitaliziran je i podvrgnut neurološkoj operaciji. Preminuo je okružen roditeljima, obitelji i prijateljima. Imao je krvarenja u mozgu.

Kenny DeForest, stand-up komičar i pisac je preminuo u 38. godini. Kenny je umro 13. prosinca, samo pet dana nakon što je pau s bicikla u Brooklynu. Nedugo nakon nesreće hospitaliziran je i podvrgnut neurološkoj operaciji. Preminuo je okružen roditeljima, obitelji i prijateljima. Imao je krvarenja u mozgu, pišu američki mediji. 

"Kenny DeForest bio je uistinu pozitivan utjecaj na sve živote koje je dotaknuo. Kennyjevi posljednji trenuci uključivali su neke od njegovih omiljenih pjesama, priče o njegovom djetinjstvu i sjećanja na njegovu veliku pozitivnost i životnu radost", napisao e njegov prijatelj Ryan Beck koji je pokrenuo GoFundMe stranicu posvećenu za skupljanje novaca za spomenik preminulom komičaru. 

VEZANI ČLANCI:

Kennyja se mnogi sjećaju iz emisija kao što su  The Late Late Show with James Corden i u Late Night with Seth Meyers. 
Na službenom X(nekadašnji Twitter) profilu emisije steha Myersa osvanula je objava posvećena DeForestu. 

 

"Kenny DeForest bio je voljeni komičar koji je tragično umro, i to premlad. Njegovi opušteni, samopouzdani nastupi uvijek su se isticali. Kao što možete vidjeti iz njegovog debija u LNSM-u, nije se bojao uhvatiti u koštac s kontroverznim temama, ali nikad samo da bude oštar - uvijek u službi originalnog kuta i sjajnog vica."

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije