Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna zatvora do 3 g

„Pao“ s tonu i pol duhana i nelegalnim oružjem i streljivom

duhan,duvan
Marko Jurinec/PIXSELL
24.01.2013.
u 11:18

Protiv njega slijede kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljene trgovina i nedozvoljenog posjedovanja te izrade i nabavke oružja i eksplozivnih tvari.

Pretražujući kuću i gospodarske zgrade 68-godišnjaka s područja Grubišnog Polja temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policija je pronašla čak 1440 kilograma suhog rezanog i duhana u listu, stroj za rezanje duhana te tri puške i 69 komada različitog streljiva koje je 68 godišnjak nelegalno posjedovao.

Protiv njega slijede kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog posjedovanja te izrade i nabavke oružja i eksplozivnih tvari. Odabere li sud najoštriju mjeru, 68-godišnji Grubišnopoljac mogao bi dobiti kaznu do tri godine zatvora.

>>Policija u obiteljskoj kući našla 200 kg duhana za crno tržište

>> Istranin u Zagrebu 'pao' s oko 9 kg marihuane, u kući našli još 8 kg

 

Komentara 1

P1
profesorzag 1
11:44 24.01.2013.

Popusio je!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije